ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΣΥΝΕΔΡΙΟ: "CANCER - POLICY & ECONOMICS"

Τρίτη 08 Μαρτίου 2016/Ώρα:08.45
ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ:  
ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΙΑΤΡΟΥΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥΣ, ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η θεραπεία του καρκίνου αποτελεί ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας για όλα τα συστήματα Υγείας. Σύμφωνα με στοιχεία του ΠΟΥ το 20% των θανάτων στην Ευρώπη οφείλεται στον καρκίνο, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις του μέχρι το 2030 αναμένεται αύξηση 70% στην εμφάνιση νέων κρουσμάτων της νόσου. 

Από την άλλη πλευρά, καινοτόμες ερευνητικές προσεγγίσεις δημιουργούν βάσιμες ελπίδες για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του καρκίνου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.
 
Το Συνέδριο διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά και αποτελεί ένα forum συζήτησης και κατάθεσης προτάσεων από τους φορείς της Πολιτείας, τους γιατρούς, τους ασθενείς, τους ερευνητές, τα στελέχη της φαρμακευτικής βιομηχανίας με στόχο το σχεδιασμό ολοκληρωμένων παρεμβάσεων με βάση αξιόπιστα στοιχεία και δεδομένα, ώστε να υποστηριχθούν αποτελεσματικότερα οι ασθενείς με καρκίνο

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα συζητηθούν οι καινοτόμες θεραπευτικές προσεγγίσεις, η σχέση κόστους-οφέλους για το σύστημα υγείας και τους ασθενείς το καθώς και η πραγματική πρόσβαση των ασθενών σε αυτές στην Ελλάδα της κρίσης.