ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Δωρεάν επισκέψεις στο εξειδικευμένο Τμήμα Ψυχολογικής Συμβουλευτικής για το Παιδί και την Οικογένεια προσφέρει το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού. 

Η προσφορά εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και αφορά τους 10 πρώτους που θα καλέσουν στα 
τηλέφωνα: 210 6862397
τη Δευτέρα 7 Μαρτίου
 από τις 11:00-14:00
 και προγραμματίσουν το ραντεβού τους.


Με βάση τα αποτελέσματα της αρχικής εκτίμησης και εφόσον οι συμμετέχοντες το επιθυμούν, προσφέρεται η δυνατότητα συμμετοχής σε ομάδα γονέων, όπου δίνεται έμφαση στους τρόπους με τους οποίους ένα γονιός μπορεί να βοηθήσει το παιδί του απέναντι σε θέματα Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού.


Χάρη στην πολυδύναµη ομάδα ειδικών, που αποτελείται από άριστα καταρτισμένους, µε μεγάλη εμπειρία, παιδοψυχίατρους, παιδοψυχολόγους και οικογενειακούς συμβούλους, το εξειδικευμένο Τμήμα Ψυχολογικής Συμβουλευτικής για το Παιδί και την Οικογένεια προσφέρει ολοκληρωμένη διάγνωση, εκτίμηση και ψυχολογική υποστήριξη µέσω ατομικής ή ομαδικής υποστηρικτικής θεραπείας.

 Το Τμήμα μπορεί να αντιμετωπίσει όλο το εύρος συναισθηµατικών και αναπτυξιακών διαταραχών, τόσο στο συμβουλευτικό σταθμό όσο και στην παιδιατρική κλινική. Αντιμετωπίζονται και υποστηρίζονται όλα τα περιστατικά άμεσα, µε στόχο τη βραχυπρόθεσμη ανακούφιση αλλά και την πρόληψη σοβαρών διαταραχών.