ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ"

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Σάββατο 05 Μαρτίου 2016
Ώρα:09.00

Η «ΓΕΝΕΣΙΣ» διοργανώνει ημερίδα με θέμα:
 «Διαχείριση Γυναικολογικών Ογκολογικών Ασθενών»

Εδώ και 12 χρόνια, η «ΓΕΝΕΣΙΣ», παράλληλα με την παροχή ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιμόρφωση και ενημέρωση γύρω από οποιαδήποτε επιστημονική εξέλιξη που αφορά στην υγεία της Γυναίκας και του νεογνού.

Η ημερίδα θα χωρίζεται σε τέσσερα μέρη και θα έχει ως υπεύθυνο τον Καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας, Α.Π.Θ., Αλέξιο Ν. Παπανικολάου. Βασικές ενότητες της εκδήλωσης θα είναι οι εξής: «Διαχείριση ασθενών με τραχηλική δυσπλασία», «Διαχείριση ασθενών με καρκίνο τραχήλου της μήτρας», «Διαχείριση ασθενών με καρκίνο των ωοθηκών» και «Διαχείριση ασθενών με καρκίνο του ενδομητρίου».

Την εκδήλωση θα ανοίξουν με τους χαιρετισμούς τους, οι  κ. Γεώργιος Φραγγίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. «ΓΕΝΕΣΙΣ», Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, και κ. Γρηγόρης Γκριμπίζης, Επιστημονικός Διευθυντής «ΓΕΝΕΣΙΣ», Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας Α.Π.Θ., ενώ θα συμμετέχουν ως ομιλητές, συντονιστές και σχολιαστές, διακεκριμένοι επιστήμονες από τα πεδία της μαιευτικής – γυναικολογίας και της ογκολογίας.

 


Αίθουσα Επιστημονικών Εκδηλώσεων της Κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ»