ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΚΛΙΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ - WORKSHOP: "ΣΧΙΖΟΦΕΝΕΙΑ"

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016/Ώρα:09.30
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η επιστημονική εκδήλωση διοργανώνεται από την International Society on Neurobiology and Psychopharmacology σε συνεργασία με την World Psychiatric Association.

Αυτή η εκδήλωση αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας να επιτευχθεί μια όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες ψυχικής υγείας, με έμφαση στις ανάγκες της κοινότητας και τις διεργασίες που αφορούν την πρωτοβάθμια περίθαλψη και παροχή υπηρεσιών υγείας. 

 Το εργαστήριο θα εστιάσει και στο σεβασμό και την ικανοποίηση των αναγκών τόσο των ασθενών και των οικογενειών τους όσο και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα, σε ένα περιβάλλον που γίνεται όλο και πιο δύσκολο και απαιτητικό, και ταυτόχρονα εξαιρετικά περίπλοκο με την ποικιλία των δομών και των χαρακτηριστικών τους αλλά και των δεικτών ποιοτικού και οικονομικού ελέγχου που ταχύτατα φαίνεται να υιοθετούνται.
 
Η εκπαίδευση θα καλύψει το θέμα της Σχιζοφρένειας από το Α ως το Ω με έμφαση σε θέματα εναισθησίας, συμμόρφωσης στη θεραπεία και τους ειδικούς θεραπευτικούς χειρισμούς και θα υλοποιηθεί από επιστήμονες καταξιωμένους στο χώρο, ώστε να υπάρξει η αναγκαία γέφυρα της επιστημονικής γνώσης με την καθημερινή μαχόμενη κλινική πράξη στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. 

Ο συνδυασμός αυτός αποτελεί όχι μόνο εγγύηση ποιότητας αλλά και επίσης θέτει ψηλά τον πήχη για μελλοντικές παρόμοιες δραστηριότητες.


Ξενοδοχείο Porto Palace 
26ης Οκτωβρίου 65, Θεσσαλονίκη