ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ, ΑΠΟ ΤΟ BLOODE

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016/Ώρα:10.00-17.00
Μία Κυριακή για τα παιδιά και τον εθελοντισμό. 
Μία μέρα όπου μικροί και μεγάλοι θα παίξουν, θα διασκεδάσουν, θα ζωγραφίσουν, θα διαβάσουν, θα δημιουργήσουν, θα μάθουν και θα προσφέρουν. 

Το Bloode σε συνεργασία με κοινωνικές πρωτοβουλίες του Δήμου Αθήνας διοργανώνουν μία σειρά από δράσεις που στόχο έχουν να ευαισθητοποίησουν τα παιδιά ως προς τον εθελοντισμό αλλά και να παραδειγματιστούν από την προσφορά των γονέων τους.

 Μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι τα παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, θα έρθουν σε επαφή με την σημασία και την αξία του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης, της αγάπης και της κοινωνικής προσφοράς. Η δράση θα φιλοξενηθεί στο ισόγειο της αίθουσας Δεξαμενές Καθαρισμού στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Στα πλαίσια της δράσης αυτής, θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονη εθελοντική αιμοδοσία, στον κάτω όροφο της αίθουσας Δεξαμενές Καθορισμού σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαϊας Κυριακού. 
Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στα παιδιά με καρκίνο στο αίμα. Το αίμα που θα συλλεχθεί θα καλύψει τις ανάγκες των παιδιών του συλλόγου ΦΛΟΓΑ που πάσχουν από καρκίνο.

Το Bloode είναι μία ηλεκτρονική υπηρεσία που στοχεύει στην κάλυψη της ανάγκης για αίμα, με απώτερο σκοπό την αύξηση του ποσοστού των εθελοντών αιμοδοτών και την οργάνωση του συστήματος αιμοδοσίας στην Ελλάδα.  


 www.bloode.org

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ