ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ: «ΝΟΣΟΣ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ», ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ-ΚΙΝΗΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΟΥ PARKINSON

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016/Ώρα:18.00
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στην εποχή μας ένα μεγάλο μέρος των Ατόμων με νόσο Πάρκινσον δεν γνωρίζει τι σημαίνει «ολοκληρωμένη φροντίδα από ομάδα» τόσο του ασθενή όσο και του φροντιστή.


Σκοπός της Ημερίδας είναι η ενημέρωση του σύγχρονου τρόπου αντιμετώπισης της ασθένειας ώστε ο ασθενής να ζήσει μια ζωή όπως την επιθυμεί.


Θα παρουσιαστούν θέματα όπως οι τρόποι επεμβατικής και μή αντιμετώπισης από τον νευρολόγο κ.Παναγιώτη Ζήκο, πρόεδρο της ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ κίνηση.


Θα δοθούν πρακτικές συμβουλές από όλα τα μέλη της επιστημονικής ομάδας της PARKINSON CARE, (φυσικοθεραπευτές, λογοθεραπευτές και ψυχολόγους) η οποία παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα Κατ’Οίκον.


Θα αναπτυχθεί η δράση «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ- ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ», που φιλοδοξεί να προσφέρει δωρεάν υποστήριξη των φροντιστών και των πασχόντων στον χώρο στον οποίο ζούν.


Τέλος θα γίνει ιδιαίτερη ανάλυση από την κα Μαρία Σταμέλου, νευρολόγο, επίκουρη καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Marburg, στις κληρονομικές μορφές της νόσου και στις εξελίξεις στην έρευνα στην Ελλάδα στον τομέα αυτό.


Η ημερίδα υλοποιείται στα πλαίσια των δράσεων της ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ-κίνηση (Ελληνική εταιρεία εθελοντών και ασθενών με ν. Πάρκινσον), σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων.

 
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
 ΤΗΛ: 210 2224466


Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων