ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ

 Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016
Οι "Φοιτητές εξ Αίματος" σας προσκαλούν στην ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: - Χαιρετισμός του Προέδρου του Σ.Ε.Α Αλεξανδρούπολης κύριου Αναστάσιου Κοντακίδη

- Η θλιβερή εικόνα της εθελοντικής αιμοδοσίας, οι επιπτώσεις στα νοσοκομεία και την υγεία. Marios Yerou 1o Έτος Ιατρικής

- Αιμοδοσία και δωρεά αιμοπεταλίων. Τι χρειάζεται να ξέρει ο εθελοντής Constantina Palaiologou 3ο Έτος Παιδαγωγικό

- Μεταμόσχευση μυελού των οστών/αιμοποιητικών κυττάρων. Η επανάσταση των τελευταίων δεκαετιών στην θεραπεία κακοηθών νόσων του αίματος. Maria Rallatou 4ο Έτος Ιατρικής

- Ομφάλιο Αίμα. Ιδιότυπες τράπεζες επενδύουν στο νεογέννητο. Μια σκανδαλώδης πρωτοπορία της χώρας μας. Christos Karaiskos 3ο Έτος Ιατρικής

- Αναλαμβάνοντας ενεργό δράση, επιλογος Iason Panoilias 6ο Έτος Ιατρικής
-Συζήτηση
Οι "Φοιτητές εξ Αίματος" είναι μια ομάδα που συγκροτήθηκε το Μάρτιο του 2015 στην Αλεξανδρούπολη με σκοπό την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας και δωρεάς μυελού των οστών. 

 Συμμετέχουν φοιτητές απο όλες της σχολές της Αλεξανδρούπολης και μέσα σε μερικούς μήνες αλλάξαμε άρδην τα δεδομένα του εν λόγω εθελοντισμού στην πόλη. 

Στις δράσεις περιλαμβάνονται ενημερώσεις σε πανεπιστήμια, σε σχολεία (μέχρι και Σαμοθράκη έφτασε η χάρη μας!), ενημερωτικές ημερίδες και διοργάνωση αιμοδοσιών. 

Επίσης, στο πλαίσιο της προώθησης της ομάδας και της εγγύτερης γνωριμίας με τους συμφοιτητές μας διοργανώσαμε πάρτυ και εκδρομές.


Στόχος της ομάδας για το επόμενο διάστημα είναι η δημιουργία Φοιτητών εξ Αίματος σε κάθε πόλη με φοιτητές του ΔΠΘ, σε μια απόπειρα της γενιάς μας να αλλάξει τη θλιβερή εικόνα της εθελοντικής αιμοδοσίας/δωρεάς μυελού των οστών, με απώτερο σκοπό να κάνουμε τα μέγιστα για την πλήρη κάλυψη των αναγκών της χώρας μας σε αίμα και στα παράγωγά του.

Αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά για την προώθηση της αιμοδοσίας στην πόλη σου, συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα για να έρθουμε σε επαφή μαζί σου!
 
ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ