ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: "BBC WORLD QUESTIONS - EUROPE AND GREECE"

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016/Ώρα:18.00
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Καθώς η Ευρώπη παλεύει με τα σημαντικότερα ζητήματα που έχει αντιμετωπίσει ποτέ, το πρόβλημα της μαζικής μετανάστευσης και οι οδυνηρές συνέπειες της λιτότητας έχουν γίνει αισθητά στην Ελλάδα περισσότερο από κάθε άλλη χώρα.

Στην παρουσίαση της εκδήλωσης “BBC World Questions:  Europe and Greece”, ο Τζόναθαν Ντίμπλεμπι (Jonathan Dimbleby) θα προσκαλέσει μέλη από το ακροατήριο της Αθήνας να θέσουν ερωτήσεις που αφορούν την Ελλάδα και το μέλλον της σε ένα πάνελ πολιτικών και στοχαστών

Το BBC World Questions θα αναζητήσει απάντηση στο ερώτημα αν η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει μέλος της Ε.Ε. και αν το ίδιο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα είναι έτοιμο να καταρρεύσει ή θα βρει νέους τρόπους να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις προκλήσεις του σήμερα. Σκέψου μία ερώτηση που θα καταγράψεις στα αγγλικά λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, και μπορεί η δική σου ερώτηση να είναι μία από τις 10 που θα επιλεγούν να απαντηθούν από το πάνελ.
 
Το World Questions είναι μια αγγλόφωνη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί χωρίς διερμηνεία. 

 Όλες οι ερωτήσεις και απαντήσεις θα πραγματοποιούνται στα αγγλικά, αφού η εκδήλωση θα ηχογραφηθεί για να μεταδοθεί ραδιοφωνικά στους ακροατές του BBC World Service σε όλο τον κόσμο. 
  

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος