Τρίτη 03 Νοεμβρίου 2015/Ώρα:12.00
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:
«Ευαισθητοποίηση και Εκπαίδευση Πολιτών – Φοιτητών για την οδική ασφάλεια»
Χαιρετισμούς στην ημερίδα στην ημερίδα αυτή στην Αμαλιάδα, θα απευθύνουν εκ μέρους της Ιεράς Μητροπολίτης Ηλείας ο αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Γεώργιος Γεωργιόπουλος, ο Δήμαρχος Ηλιδας Χ. Χριστοδουλόπουλος, ο Διοικητής της Τροχαίας Αμαλιάδας Γ. Καρατζάς, ο πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Τριανταφύλλου, ο Κοσμήτορας της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Κοσμάς Βιδάλης, ο πρόεδρος του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων Γ. Σαλαχα και εκπρόσωπος των σπουδαστικών συλλόγων ΤΕΙ Αμαλιάδας Φάνης Θεοδούλης.
Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο
Περιφερειακός Σύμβουλος και πρόεδρος του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας της
Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Δημήτρης Δριβίλας, ενώ θα μιλήσουν και ο εκπαιδευτής του Ι.Ο.ΑΣ. Σωτήρης Φωτόπουλος με θέμα «Παρουσίαση προγράμματος για την Οδική Ασφάλεια ‘Γνώση – Πρόληψη – Ζωή’»
Αμφιθέατρο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας
