ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ

Στο πλαίσιο της πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής υγείας των παιδιών και των ενηλίκων η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Βύρωνα για πρώτη φορά φέτος υλοποιεί πρόγραμμα Σχολών Γονέων  και για τις υπόλοιπες σχολικές βαθμίδες

Έτσι, για τους γονείς των παιδιών τα οποία φοιτούν στο νηπιαγωγείο οι Σχολές Γονέων ξεκινούν από το Μάιο και θα διαρκέσουν  μέχρι τον Ιούνιο του 2015. Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε εβδομάδα, ημέρα Δευτέρα και ώρα  12:00-1:30 μ.μ.(Φλέμιγκ 71-1ος όροφος, Πλατεία Φατσέα).


Στις Σχολές Γονέων Σχολικής Ηλικίας  οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν θέματα όπως:
 Κοινωνικοποίηση και  φιλίες, πειθαρχία-κανόνες-όρια, σχολική επιτυχία, ασφάλεια στο διαδίκτυο, διαχείριση κρίσεων, επικοινωνία στην οικογένεια, σχέσεις σχολείου-οικογένειας, συναισθηματική και σεξουαλική αγωγή κ.α. 

Επίσης, στους γονείς παρέχεται επιστημονικό έντυπο και σε ηλεκτρονική μορφή υλικό, σχετικό με τη θεματολογία που κάθε φορά αναπτύσσεται.


Για επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε πρωινές ώρες με τη ψυχολόγο -συντονίστρια των Σχολών Γονέων κ. Μπαδικιάν, στο τηλ.210-7624403.








  http://www.koinwniaenergwnpolitwn.gr/2015/04/ena-oma_9.html