ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ" - ΔΩΡΕΑΝ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

Κυριακή 10 Μαΐου 2015/Ώρα:10.00-19.00
 Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων και Λογοθεραπευτών Ελλάδος ( ΣΕΛΛΕ) σας προσκαλεί για ακόμα μια χρονιά στον εορτασμό της Πανελλαδικής Ημέρας Λογοθεραπείας στην Αίγλη Ζαππείου

Κύριο θέμα της ΠΗΛ για το 2015 θα είναι οι “Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και πώς μπορεί ένας Λογοθεραπευτής να συμβάλει στη βελτίωση της επικοινωνίας και της ποιότητας της ζωής μας ” ενώ θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα “ Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος: Σπάμε το κέλυφος. Η συμβολή της Λογοθεραπείας ”.

Θα είναι μια ημέρα γεμάτη με δωρεάν ατομικές συναντήσεις του κοινού με Λογοθεραπευτές, με ενημερωτικές ομιλίες, ενώ παράλληλα θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με την Επιστήμη της Λογοθεραπείας και τους υπόλοιπους τομείς που μπορεί ένας Λογοθεραπευτής να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του.

Καθ ’όλη τη διάρκεια της ημέρας θα λειτουργεί έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών ενώ ο περιβάλλων χώρος της Αίγλης θα μεταμορφωθεί σε έναν πολυχώρο δράσεων για παιδιά και γονείς. Λογής δημιουργικές δραστηριότητες, κληρώσεις, δώρα έκπληξη, έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών και πολλά άλλα θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους, διασφαλίζοντας έτσι ότι στις 10 Μαΐου, θα «Υπάρχει λόγος» να μας επισκεφτείτε.

Παρακαλούνται όσους επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού με έναν από τους εθελοντές λογοθεραπευτές μας, να επικοινωνήσουν με τον ΣΕΛΛΕ στο 2103848362 (Πηνελόπη Πετράκου) ή να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@selle.gr την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος: 
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ


Βλάχου Τριανταφυλλια 
 Πρόεδρος ΣΕΛΛΕ

Λουΐζου Παναγιώτα
 Επικεφαλής Επιτροπής Διοργάνωσης της ΠΗΛ, ΣΕΛΛΕ


 FACEBOOK


 Αίγλη Ζαππείου