ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ & ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΠΡΑΓΩΓΗ"


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
  Κυριακή 10 Μαίου 2015/Ώρα:11.00πμ.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η ομάδα «Υπογονιμότητα: Μιλάμε Ανοιχτά» προσκαλεί όλα τα ενδιαφερόμενα Υπογόνιμα ζευγάρια, τις οικογένειές τους και τους φίλους τους στην Πρώτη Δράση με θέμα:
«Ο ρόλος του ειδικού ψυχικής υγείας στην διαδικασία της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής»


Διακεκριμένοι γιατροί και εξειδικευμένοι επιστήμονες φωτίζουν αθέατες πλευρές του θέματος, ενημερώνουν διεξοδικά και απαντούν σε κάθε απορία.



Βασικός στόχος της ομάδας «Υπογονιμότητα: Μιλάμε Ανοιχτά» είναι μέσω της συγκεκριμένης δράσης να συμβάλλει εποικοδομητικά στο χτίσιμο μιας υγιούς ψυχολογίας των Υπογόνιμων ζευγαριών που θα την παρακολουθήσουν, θεωρώντας τον ψυχολογικό τομέα ως τον βασικότερο παράγοντα μιας επιτυχούς προσπάθειας. 
Η καλή ψυχολογική κατάσταση του ζευγαριού στην δύσκολη αυτή συγκυρία της ζωής του μπορεί να το βοηθήσει να αντιμετωπίσει με δύναμη και αποφασιστικότητα το πρόβλημα, λαμβάνοντας με νηφαλιότητα και σύνεση τις σωστές αποφάσεις που θα το οδηγήσουν συντομότερα στην πραγματοποίηση του ονείρου της τεκνοποίησης.




Τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να διατυπώσουν απορίες και να εκφράσουν τους φόβους ή τις ανησυχίες τους, λαμβάνοντας υπεύθυνες και επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις από τους ειδικούς μας συνεργάτες - ιατρούς.







 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Λόγο περιορισμένων θέσεων, 
δηλώστε συμμετοχή στα email: 
info@ivfforums.gr
info@mitrotita.gr
και στο inbox της σελίδας της Υπογονιμότητα: Μιλάμε Ανοιχτά στο Facebook



 
CIVITEL OLYMPIC HOTEL
Λεωφόρος Κηφισίας 2Α Μαρούσι