ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Κυριακή 17 Μαϊου 2015
Ώρα:11.00
 Μεγάλη εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στις στον αύλειο χώρο του Θεολογικού Οικοτροφείου της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην Αγία Βαρβάρα – Αιγάλεω, προς τιμήν της παγκόσμιας ημέρας της Μητέρας

Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, Προέδρου μας, ο οποίος και θα απευθύνει Χαιρετισμό.
 
Οι στόχοι και οι σκοποί του ΚΕ.Σ.Ο. έχουν άμεση σχέση με την υγιή οικογένεια (ψυχοσωματική) και τα μέλη της και δεν φείδεται δαπανών και χρόνου, προκειμένου να επιτευχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Καθημερινά προσέρχονται στα Γραφεία του ΚΕ.Σ.Ο.(Ακαδημίας 95, στο κέντρο της Αθήνας) άτομα όλων των εθνικοτήτων, ζητώντας τη βοήθειά μας (ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, στέγασης, σίτισης, ενδυμασίας – υπόδησης κ.ο.κ)


Ήδη στα Μητρώα της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας, είναι καταγεγραμμένες 1246 οικογένειες, οι οποίες και λαμβάνουν τη συνδρομή μας, από τις Κοινωνικές Λειτουργούς, τους Ψυχολόγους, την Επισκέπτρια Υγείας, τους Εθελοντές Γιατρούς μας και φυσικά τους Χορηγούς μας σε είδη Α΄Ανάγκης (τρόφιμα – καθαριότητα).

Περισσότερες πληροφορίες για το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας και τις δράσεις μας, μπορείτε να πάρετε από την ιστοσελίδα μας www.kesoiaa.gr.


Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχει και η ιδιαίτερη ευλογία και χάρη προσκυνήματος του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, το οποίο και θα βρίσκεται στον Ι. Ναό από τις 10 – 24 Μαίου τ.ε.
 
 ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΣΑΣ  ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΣΤΑ ΤΗΛ: 210 3811274 , 2103841536

Θεολογικό Οικοτροφείο της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος
Βενιζέλου Ελευθερίου 42 & Παπαφλέσσα,
Αγία Βαρβάρα – Αιγάλεω




 http://www.koinwniaenergwnpolitwn.gr/2015/04/ena-oma_9.html