ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

HMΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ

Υποβολή αιτήσεων έως τις 2 Απριλίου 2015

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 και ώρα 17:00 μ.μ.|20ο Δ.Σ. Πειραιά


ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ|ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 
Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, προγραμματίζει να υλοποιήσει επιμορφωτική ημερίδα για 25 εκπαιδευτικούς με θέμα:

«Υποστήριξη Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης – Αξιοποίηση των ΤΠΕ για την δημιουργία ψηφιακού μουσείου για τη φύση»


Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24/4/2015 (17:00 - 21:00) στο 20ο Δ.Σ. Πειραιά και απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκ/σης Πειραιά οι οποίοι υλοποιούν εγκεκριμένα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς.


Ενδεικτικό πρόγραμμα:
17.00 – 17.15: Προσέλευση – εγγραφές
17.15 – 17.30: Εισήγηση από τον Υπεύθυνο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Πειραιά με θέμα «Η χρήση των ΤΠΕ στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»
17.30 – 20.30 Βιωματικό εργαστήριο (διάρκειας 3 ωρών) με θέμα " Αξιοποίηση των ΤΠΕ για την δημιουργία ψηφιακού μουσείου για τη φύση " από την Ζαννή Ελένη εκπαιδευτικό ΠΕ-20, η οποία υλοποίησε αντίστοιχο πρόγραμμα με τους μαθητές της κατά τη διάρκεια του σχολ. έτους 2013-2014.
20.30 – 21.00: Παρουσιάσεις δημιουργιών- Συζήτηση – Κλείσιμο

Οι εκπαιδευτικοί, που θέλουν να συμμετάσχουν , είναι απαραίτητο να γνωρίζουν τη χρήση του Powerpoint και βασικές χρήσεις του υπολογιστή.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να αποστείλουν συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής τους στον Υπεύθυνο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης μέχρι την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 στο email που αναγράφεται στην αίτηση.

AITHΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ







 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΕNAΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ OMAΔΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ 

"ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"