ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

30 - 31 Μαΐου 2015
ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
  Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, δια της Υπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων, και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε συνεργασία με το Τμήμα Θεάτρων και Κινηματογράφων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά, προτίθενται να πραγματοποιήσουν διήμερο παρουσίασης θεατρικών μαθητικών δημιουργιών των Δημοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά.

 Στόχος του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και των πολιτιστικών φορέων είναι να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά, μέσα από μια συμμετοχική γιορτή για τη δημιουργία, την έκφραση και την επικοινωνία, να βιώσουν τη χαρά της ελεύθερης καλλιτεχνικής έκφρασης, να εισπράξουν την καλλιτεχνική δημιουργία μέσα από την εμπειρία της θεατρικής πράξης αλλά και να γνωρίσουν τον ίδιο το χώρο του Δημοτικού Θεάτρου. 

Παρακαλούνται τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρουσιάζοντας θεατρική παράσταση, δρώμενο, αναλόγιο, μουσικοθεατρική παράσταση κ.α., να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση έως 24 Απριλίου 2015 και να την στείλουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που αναγράφεται στην αίτηση.

 Η διάρκεια της παρουσίασης θα είναι έως 30 λεπτά. 
Μετά τη λήξη των αιτήσεων θα υπάρξει συνάντηση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών με τον καλλιτεχνικό Δ/ντή του Δημοτικού Θεάτρου κ. Ν. Διαμαντή και τη Δ/νση Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά για περισσότερες διευκρινίσεις.