ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΕΦΩΝ ''Η ΜΗΤΕΡΑ''

Μέχρι και τη Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου 2015 και ώρες 8:00-15.00|2ος όροφος του ΠΠΙΕΔ (Λ. Δεκελείας 152 και Ατταλείας)

Δράση Αλληλεγγύης του Παγκοσμίου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς και του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος

Στα πλαίσια του εορτασμού για τις ημέρες του Πάσχα αλλά και της γενικότερης επιτακτικής ανάγκης για παροχή στήριξης και κοινωνικής αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που χρήζουν αρωγής και συμπαράστασης στις δύσκολες αυτές εποχές, οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του ΠΠΙΕΔ σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, έλαβαν την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση και παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στο Ν.Π.Δ.Δ. Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα», το οποίο βρίσκεται στους Αγίους Αναργύρους.

Στο συγκεκριμένο ίδρυμα διαβιούν περίπου 85 βρέφη και μικρά παιδιά, από νεογέννητα έως 5 ετών, τα οποία μεγαλώνουν με τη φροντίδα των βρεφοκόμων του «Μητέρα», έχοντας όμως ταυτόχρονα πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε τρόφιμα, είδη προσωπικής φροντίδας, παιχνίδια, ρουχισμό και υπόδηση.


Για τον λόγο αυτό, οι εργαζόμενοι, η Διοίκηση του ΠΠΙΕΔ και το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, κάνουμε έκκληση στα φιλάνθρωπα αισθήματα του κάθε συμπολίτη μας, εργαζόμενου, επιχειρηματία, μαθητή, εμπόρου, για να ενωθούμε και να προσφέρουμε από κοινού, το ελάχιστο που μπορεί ο κάθε ένας από εμάς, προκειμένου να συνδράμουμε στις ποικίλες ανάγκες του ιδρύματος «Μητέρα». Ευελπιστούμε με τον τρόπο αυτό να καλυτερεύσουμε, όσο μπορούμε, τις συνθήκες διαβίωσης και να δώσουμε λίγη χαρά στα μικρά αυτά παιδιά, τα οποία μπορεί να στερούνται από τη γέννησή τους τη θαλπωρή της μητρικής αγκαλιάς, όμως δεν πρέπει να στερούνται την άδολη και αμέριστη προσφορά και σκέψη όλων μας.


Τα είδη που χρειάζονται να συγκεντρωθούν, καθ’ υπόδειξη του Κέντρου Βρεφών «Η Μητέρα», είναι τα ακόλουθα:


  • Τρόφιμα (γάλατα εβαπορέ, βρεφικές κρέμες φαγητού, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, λάδι, μέλι, μαρμελάδα)
  • Πασχαλινά αυγά και λαμπάδες
  • Βρεφικές πάνες No 3,4,5,6
  • Είδη προσωπικής φροντίδας, όπως σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, κ.λπ.
  • Καινούρια ρούχα και παπούτσια από 0 έως 5 ετών
  • Παιχνίδια (καινούρια)


Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται καθημερινά 8.00 – 15.00 στον 2ο όροφο του ΠΠΙΕΔ έως τη Μεγάλη Τρίτη 7/4/15. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία/διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του ΠΠΙΕΔ: 2132049155-6.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΠΙΕΔ

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΠΠΙΕΔ

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ 
ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ







ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΕNAΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ OMAΔΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ 

"ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ