ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΕ ΓΣΕΕ


Τρίτη 5 Μαΐου 2015 & Πέμπτη 7 Μαΐου 2015 και ώρες αναγράφονται αναλυτικά στην ανακοίνωση|Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια, Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών (πρώην ΤΥΠΑ), Αίθουσα Συνεδριάσεων (Α56)


ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ|ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ-ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ


Το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», Κατηγορία Πράξεων «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίων»), σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», Πράξη «Ανάπτυξη Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης, Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων»), διοργανώνει Εργαστήρια Επαγγελματικής Συμβουλευτικής.
Στα εργαστήρια θα συζητηθούν θέματα όπως η αντιμετώπιση του εργασιακού άγχους, η συμφιλίωση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, οι δεξιότητες επικοινωνίας και η διαχείριση συγκρούσεων στον χώρο εργασίας. 

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στις 5 και στις 7 Μαΐου 2015 και απευθύνονται κατά προτεραιότητα σε εργαζόμενους φοιτητές και αποφοίτους του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ή άλλων ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που έχουν ενταχθεί στην αγορά εργασίας και επιδιώκουν να αναπτύξουν τις επαγγελματικές δεξιότητές τους. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΙΤΗΣΗ








 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΕNAΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ OMAΔΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ 

"ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"


Το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», Κατηγορία Πράξεων «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίων»), σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», Πράξη «Ανάπτυξη Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης, Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων»), διοργανώνει Εργαστήρια Επαγγελματικής Συμβουλευτικής. Στα εργαστήρια θα συζητηθούν θέματα όπως η αντιμετώπιση του εργασιακού άγχους, η συμφιλίωση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, οι δεξιότητες επικοινωνίας και η διαχείριση συγκρούσεων στον χώρο εργασίας. Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στις 5 και στις 7 Μαΐου 2015 και απευθύνονται κατά προτεραιότητα σε εργαζόμενους φοιτητές και αποφοίτους του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ή άλλων ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που έχουν ενταχθεί στην αγορά εργασίας και επιδιώκουν να αναπτύξουν τις επαγγελματικές δεξιότητές τους. Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής: http://career-office.uoa.gr/node/21662

www.diorismos.g