ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ"

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015/Ώρα:11.30

Η ΜΚΟ Με Οδηγό τον Διαβήτη - Κάρτα Διαβήτη οργανώνει και παρουσιάζει την Ενημερωτική Καμπάνια "Διάδωσέ το"
 Σκοπός της καμπάνιας είναι, ακριβώς, να "διαδοθούν" μηνύματα πρόληψης, κατανόησης και αντιμετώπισης της νόσου σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 700.000 άτομα τα οποία έχουν διαγνωσθεί ότι πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη και άλλα 300.000 που εκτιμάται ότι είναι διαβητικοί χωρίς να το γνωρίζουν, η ασθένεια του διαβήτη αφορά ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού της χώρας. 

Η συνεχώς αυξανόμενη τάση της νόσου στη χώρα μας υποδεικνύει και αποδεικνύει περισσότερο στις μέρες μας την αναγκαιότητα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της κοινωνίας αναφορικά με τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Στις 20 Απριλίου, το πρωί και ώρα 11:30, θα πραγματοποιηθεί στο Divani Caravel συνέντευξη Τύπου όπου θα ανακοινωθεί κι επίσημα η έναρξη του "Διάδωσέ το". 

Με το πέρας της Συνέντευξης Τύπου, θα γίνει και η επίσημη πρώτη παρουσίαση της ειδικής έκδοσης - Λεύκωμα με τον τίτλο "Διάδωσέ το". Μια ομάδα αναγνωρίσιμων και αγαπημένων προσωπικοτήτων από το χώρο της τέχνης, της μουσικής, της δημοσιογραφίας και του θεάματος φωτογραφήθηκαν από το φακό του Γιώργου Καλφομανώλη και επικοινώνησαν σημαντικά και δυνατά μηνύματα για τη νόσο του Σακχαρώδη Διαβήτη. 

Το υλικό αυτό χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία της ειδικής αυτής έκδοσης και θα διανεμηθεί δωρεάν σε ιατρούς, ασθενείς, νοσοκομεία, διαβητολογικά κέντρα.

Το βράδυ της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση στο El Convento Del Arte και ώρα 8.30. Θα παρευρεθούν ιατροί, εκπρόσωποι φορέων, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι εταιρειών και αρκετοί από τους αναγνωρίσιμους-συμμετέχοντες στο Λεύκωμα "Διάδωσέ το".

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία της Συλλεκτικής κονσόλας PlayStation 4 (PS). Τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.

Η βραδιά θα κλείσει με τον κο Μίμη Πλέσσα να τιμά την εκδήλωση, παρουσιάζοντας στο πιάνο τη νέα του δισκογραφική δουλειά. 

 Divani Caravel Hotel