ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ STRAY.GR


Σάββατο 4 Απριλίου 2015-Κυριακή 5 Απριλίου 2015 και ώρες 11:00-20:00|Thission Lofts (Πειραιώς 123)
 
Οι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων - Stray.gr σας προσκαλούμε στο Πασχαλινό Bazaar για τα αδέσποτα ζώα που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Απριλίου 2015, στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, απέναντι από την Τεχνόπολη Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός).

Στο Πασχαλινό Bazaar μας θα βρείτε:
-Πασχαλινές λαμπάδες, σε πολύ μεγάλη ποικιλία, φτιαγμένες από τις εθελόντριές μας με μεράκι και αγάπη.
-Κοσμήματα με θέμα τα ζώα και όχι μόνο.
-Είδη για τον σκύλο σας και τη γάτα σας.
-Χειροτεχνίες, είδη δώρων, διακοσμητικά αντικείμενα.
-Βιβλία καινούρια και μεταχειρισμένα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.
-Ρούχα & αξεσουάρ μεταχειρισμένα.
-Όλα τα υπέροχα προϊόντα του Stray.Gr, t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες, ποδιές μαγειρικής, ομπρέλες, τσάντες κ.α.

-και φυσικά, τον πλούσιο μπουφέ μας με καφέ, αναψυκτικά και υπέροχα σπιτικά φαγητά και γλυκά, νηστίσιμα και μη, από τα χεράκια των εθελοντών μας. 


Κατά τη διάρκεια του Μπαζάρ, παρακολουθήστε επίδειξη των απίθανων σκύλων – οδηγών της Ελληνική Σχολή Εκπαίδευσης Σκύλων-Οδηγών Τυφλών Λάρα. Η Σχολή Σκύλων Οδηγών Λάρα, σταθερός συνεργάτης του Stray.gr, θα βρίσκεται μαζί μας όλο το διήμερο.


Φέτος στο Μπαζάρ μας εγκαινιάζουμε επίσημα τη συνεργασία μας με την οργάνωση Μπορούμε και καλούμε όλους τους επισκέπτες μας να φέρουν μαζί τους φαγητό (σε οποιαδήποτε μορφή ή ποσότητα) για να δωριστεί, μέσω του Μπορούμε, σε κοινωφελή ιδρύματα που το έχουν ανάγκη.

Τέλος, μαζί μας θα είναι διαπιστευμένος πωλητής της Σχεδίας, του μοναδικού περιοδικού δρόμου στην Ελλάδα που στηρίζει άνεργους και άστεγους συμπολίτες μας, εξασφαλίζοντάς τους εισόδημα από τις πωλήσεις του περιοδικού


Σκοπός του Bazaar είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας, ώστε να συνεχίσουμε να βοηθάμε αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα και τη συμβίωση των ανθρώπων και των ζώων της πόλης.


Το Stray.gr είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, τα μέλη του οποίου είναι μόνο εθελοντές, που φυσικά δεν αμείβονται, ενώ δεν χρηματοδοτείται από το κράτος και εξαρτάται αποκλειστικά από τη συνεισφορά όσων αντιλαμβάνονται ότι και τα αδέσποτα ζώα, όπως έξαλλου και οι άνθρωποι, χρειάζονται φροντίδα και μάλιστα είναι απολύτως εκτεθειμένα στο αστικό περιβάλλον.