ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

7ο ΕΑΡΙΝΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ (Σ.ΟΝ.Φ.)

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015 (και κάθε Πέμπτη) και ώρα 18:00 μ.μ.|Εντευκτήριο Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας, (Πλατεία Κολοκοτρώνη, Τρωάδος & Μανδηλαρά, Νέα Φιλαδέλφεια)

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας διοργανώνει το 7ο Εαρινό Ανοικτό Σκακιστικό Τουρνουά και Εσωτερικό Πρωτάθλημα του Σ.Ο.Ν.Φ.

Θα διεξαχθεί με ελβετικό σύστημα 7 γύρων, με εθνική και διεθνή αξιολόγηση, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης, τον Κανονισμό της ΕΣΟ και της FIDE.
Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Πέμπτη (εκτός από τις 30/4) με έναρξη την  Πέμπτη 16 Απριλίου, στο εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας, Πλατεία Κολοκοτρώνη (Τρωάδος & Μανδηλαρά), Νέα Φιλαδέλφεια.Ώρα έναρξης των αγώνων ορίζεται η 6:00 μ.μ. 
1ος γύρος Πέμπτη 16 Απριλίου ώρα 6:00 μμ
2ος γύρος Πέμπτη 23 Απριλίου ώρα 6:00 μ.μ. 
3ος γύρος Πέμπτη 7 Μαΐου ώρα 6:00 μμ 
4ος γύρος Πέμπτη 14Μαΐου ώρα 6:00 μμ
5οςγύρος Πέμπτη 21Μαΐου ώρα 6:00 μμ
6οςγύρος Πέμπτη 28 Μαΐου ώρα 6:00 μμ
7οςγύρος Πέμπτη 4 Ιουνίου ώρα 6:00 μμ
 
Οι αναβολές (για πολύ σοβαρούς λόγους) θα πρέπει να ολοκληρώνονται το αργότερο τρεις μέρες πριντον επόμενο γύρο κατόπιν συμφωνίας των δύο αντιπάλων και ενημέρωσης του διαιτητή.Αναβολές δεν επιτρέπονται στους δύο τελευταίους γύρους.

Ο Σ.Ο.Ν.Φ. διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής του προγράμματος. Οι διοργανωτές μπορεί να επιτρέψουν λήψη φωτογραφιών στη διάρκεια των αγώνων για λόγους δημοσιότητας. Σκακιστήςέχει την δυνατότητα να εξαιρεθεί από έναν γύρο αφού το ζητήσει έγκαιρα από τον διαιτητήεκτός από τον τελευταίο.

Σκακιστής ο οποίος δεν εμφανίζεται σε μία αγωνιστική και δώσει βαθμό χωρίς αγώνα στον αντίπαλό του, θεωρείται ότι αποσύρεται από το τουρνουά. 
Διευθυντής αγώνων είναι ο Μπαλάσκας Νικόλαος. 
Διαιτητές Αγώνων είναι: επικεφαλής διαιτητής ο Δ.Δ.Βαζελάκης Οδυσσέας, διαιτητής η Ο.Δ. Μεσίρη Ευθυμία.
Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης του  Σ.Ο.Ν.Φ. e-mail: sonfilad@yahoo.gr και τον Βαζελάκη Οδυσσέα τηλ. 2102528417 και 6936877326 e-mail odvazelakis@gmail.com