ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 3ο ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ VENTUREGARDEN-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ξεκίνησε η διαδικασία αιτήσεων για τον 3ο κύκλο του VentureGarden σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το VentureGarden υλοποιείται από το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece στην Αθήνα και το  Anatolia School of Business στην Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative)

Θέλεις να προετοιμαστείς για τα επόμενα επιχειρηματικά σου βήματα;

Θέλεις να κάνεις την επιχειρηματική σου ιδέα πιο ανταγωνιστική; 

Θέλεις να είσαι ανάμεσα στους καλύτερους που θα πάρουν χρηματοδότηση συνολικού ύψους $50,000; 

Στο VentureGarden θα βρεις ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων επιχειρηματιών, οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους, να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο επιχειρηματικότητας και να εκπαιδευτούν από επαγγελματίες του χώρου. 


Το πρόγραμμα είναι στα Ελληνικά, παρέχεται δωρεάν και αποτελείται από τρεις φάσεις:
 1. Η πρώτη φάση είναι η εκπαιδευτική όπου θα πραγματοποιηθούν εντατικά θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα διάρκειας πέντε εβδομάδων καλύπτοντας ύλη βασισμένη στο Business Model Canvas και το Product-Market Fit, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αναπτύξεις και να τεστάρεις την ιδέα σου.

 2. Στη δεύτερη φάση θα μπορέσεις να προχωρήσεις στη διαδικασία του mentoring διάρκειας 6 μηνών. Προϋπόθεση θα είναι η δική σου προσωπική στοχοθέτηση για τους επόμενους 12 μήνες την οποία θα πρέπει να έχεις παρουσιάσει στο τέλος της πρώτης φάσης.Με τη βοήθεια του μέντορα, θα μπορέσεις να αναπτύξεις τη στρατηγική για την πραγματοποίηση των στόχων σου. 

3. Μόλις ολοκληρώσεις το 6μηνο της δεύτερης φάσης, θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις τα επόμενα βήματα και να περάσεις στην τρίτη φάση. Με βάση την πραγματοποίηση των στόχων που είχες θέσει, το VentureGarden θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο υποστηρικτικό πρόγραμμα για εσένα (incubator, accelerator, διαγωνισμό, επενδυτή) ή να συνεχίσεις με τη διαδικασία του mentoring. 

 Ειδικά για φέτος, ο υποστηρικτής του προγράμματος του VentureGarden, Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative), δίνει την ευκαιρία στις καλύτερες συμμετοχές να διεκδικήσουν χρηματοδοτήσεις μέσα από επιχορηγήσεις συνολικού ύψους $50,000. 

Ήδη, περισσότερες από 60 ιδέες έχουν περάσει από το VentureGarden, με 60 ώρες εκπαίδευσης και 133 ώρες mentoring. 


 ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ:
Δευτέρα 11 Μαΐου 2015/Ώρα:17.00
 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ