ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ – ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΕ ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ-ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ»

01 - 02 Μαΐου 2015
 XOΡΗΓΗΣΗ ΜΟΡΙΩΝ ΣΥΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
 Η Ελληνική και Διεθνής Εταιρεία Μοριακά Στοχευμένων – Εξατομικευμένων Θεραπειών σας καλωσορίζει στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριό της με συμμετοχή Διεθνούς κύρους ομιλητών από την αλλοδαπή και την ημεδαπή

 Συγκεκριμένα του Διευθυντή του Επιστημονικού Κέντρου Ογκο-φαρμακολογίας από τη Νίκαια της Γαλλίας κ. Gerard Milano ο οποίος στην τελετή Έναρξης του συνεδρίου θα αναφερθεί στο θέμα: «Pharmacogenetics- Pharmacogenomics in the Treatment of Cancer»

 Ακόμα θα τιμήσει με την παρουσία του ο Διδάκτωρ στη Μοριακή Βιολογία και στα Γονιδιώματα, Καθηγητής Jean- Francois Laes από το Βέλγιο και θα κλείσει το Συνέδριο στην Τιμητική Τελετή Λήξης ο Καθηγητής Φαρμακολογίας και Κλινικής Ογκολογίας κ. Giuseppe Giaccone από το Πανεπιστήμιο Georgetown της Ουάσιγκτον με θέμα: «New Horizons in Treating Lung Cancer».
 
Η πρόοδος που επιτεύχθηκε τα τελευταία χρόνια στη Μεταφραστική Έρευνα, στη Νανοτεχνολογία- Νανοϊατρική, στο COMPARE Πρόγραμμα του NCI αλλά και σε άλλες προηγμένες ανακαλύψεις από τις διάφορες Θετικές Επιστήμες θα μας επιτρέψει στο μέλλον στην καλύτερη κατανόηση και θεραπευτική χρησιμότητα των στοχευμένων – εξατομικευμένων θεραπειών.
 
Το Συνέδριό θα πραγματευθεί τις νέες ανακαλύψεις στις μοριακά στοχευμένες – εξατομικευμένες θεραπείες στους διάφορους συμπαγείς όγκους. 
Παράλληλα επειδή οι μοριακά στοχευμένες θεραπείες εμπλέκονται και σε άλλες κλινικές οντότητες θα συζητήσουμε την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις Αιματολογικές κακοήθειες (Λεμφώματα, ΧΜΛ) αλλά και στις καρδιαγγειακές παθήσεις όπως στην Υπέρταση στο Έμφραγμα και στις Μυοκαρδιοπάθειες.


 Ξενοδοχείο Elite, Καλαμάτα






 http://www.koinwniaenergwnpolitwn.gr/2015/04/ena-oma_9.html