ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

1η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Πέμπτη 07 Μαΐου 2015/Ώρα:10.00-13.00
 Με σύνθημα «αναδεικνύουμε, σχεδιάζουμε, προτείνουμε, ενεργούμε, συμμετέχοντας για ένα καλύτερο περιβάλλον στο Δήμο μας» ξεκινάει η 1η Περιβαλλοντική Συνάντηση Σχολικών Μονάδων στο Δήμο Παύλου Μελά

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την  στον κλειστό χώρο εκδηλώσεων του πρώην Στρατοπέδου Καρατάσιου και θα συμμετέχουν ομάδες μαθητών Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Παύλου Μελά, οι οποίες θα πλαισιώσουν την εκδήλωση με  παράλληλες παρουσιάσεις και δράσεις. 

Στόχος της εκδήλωσης δεν είναι άλλος από τη δραστηριοποίηση των μικρών παιδιών γύρω από θέματα προστασίας περιβάλλοντος, ώστε να γίνουν στο μέλλον ενεργοί και ευαισθητοποιημένοι πολίτες.

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Παιδείας & Πολιτισμού, της Αντιδημαρχίας Ανακύκλωσης & Πρασίνου, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Εκπαίδευσης Ελ. Κορδελιού & Βερτίσκου. 

Βασική προοπτική και σκοπός των διοργανωτών είναι να ενταχθεί σε ένα ευρύτερο πεδίο συλλογικών περιβαλλοντικών δράσεων στη Δυτική Θεσσαλονίκη τα επόμενα χρόνια. 


ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ














http://www.koinwniaenergwnpolitwn.gr/2015/04/ena-oma_9.html