ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

PROJECT: "SUPERGA TALENT ROOM"

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
04 - 22 Μαρτίου 2015
 ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 Το ιταλικό brand Superga διοργανώνει το “Superga Talent Room”, ένα πρωτότυπο project που έχει σαν στόχο να συγκεντρώσει το δημιουργικό κοινό της πόλης και να αναδείξει το ταλέντο νέων ανθρώπων

Η μόδα, η μεταξοτυπία, η street art, το μακιγιάζ, ο κινηματογράφος, το styling, η φωτογραφία και το marketing συνθέτουν ένα δυναμικό παζλ έμπνευσης και φαντασίας.
 Επί τρεις εβδομάδες, το Superga Talent Room θα φιλοξενήσει ποικίλες δράσεις όπως workskops, εκθέσεις, καλλιτεχνικά εργαστήρια, online διαγωνισμούς και πάρτυ.

Στα workshops καταξιωμένοι φορείς και επαγγελματίες όπως ο φωτογράφος Γιώργος Μαλεκάκης (Out OF Frame), η δημοσιογράφος και fashion blogger Αννούσα Μελά (Mystyleforecast, Joy TV, EΓΩ! WEEKLY, HELLO!FASHION, ΑΝΑΜΕΣΑ Concept store), o Freddy Kalobratsos με την σχολή μακιγιάζ Freddy make up stage, ο Λευτέρης Χαρίτος από τον εκπαιδευτικό φορέα creative media SAE Athens, η ομάδα Tind silkscreen, η κολλεκτίβα StigmaLab (street art), η Τζωρτζίνα Κωσταρά από το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ με το workshop ‘Collection Building’ και ο Θέμης Σαρανταένας από την εταιρεία Marketing consultant (Marketing for Creative Business) αναλαμβάνουν να μεταδώσουν στους συμμετέχοντες τη γνώση αλλά και τον ενθουσιασμό τους για τη δουλειά τους.

Τα αποτελέσματα των workshops θα παρουσιαστούν μέσα από εκθέσεις φωτογραφίας και design, ενώ παράλληλα το Σάββατο 14 και το Σάββατο στις 21 Μαρτίου νέοι καλλιτέχνες και σχεδιαστές προερχόμενοι από διαφορετικούς χώρους και πρακτικές θα συστηθούν στο κοινό του Superga Talent Room μέσα από ένα ανοιχτό σε όλους fair.Loft του πολυχώρου Collage 
Καπνικαρέας 3, Μοναστηράκι