ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΜΟΥΣΙΚΟ FORUM: ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2015-Κυριακή 8 Μαρτίου 2015|Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, Αίθουσα ''Μελίνα Μερκούρη''

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

Από τις 28/2 έως τις 8/3 θα πραγματοποιηθεί το Μουσικό Forum με τον τίτλο "Τα Μαθήματα Αλλιώς", που σημαίνει ότι τα μαθήματα δεν καταργούνται , αλλά αλλάζουν τρόπο και μεταφέρονται στην κεντρική αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης.
 
Στόχος του Forum είναι να καταθέσουν όλοι, καθηγητές, μαθητές και κοινό επιπλέον έμπνευση και γνώσεις, να θέσουν ερωτηματικά και να αναζητήσουν απαντήσεις και λύσεις στη διαδικασία των μουσικών σπουδών , έτσι ώστε αυτές να ασκούνται με μεγαλύτερη επίγνωση και εμβάθυνση, μέσω μιας ολιστικής-κατά το δυνατόν- προσέγγισης. Η βεντάλια της μουσικής θα ανοίξει με μια σειρά από ειδικά θέματα όπως Intonation, Pedal, Κυκλική Αναπνοή, Δημιουργική Μελέτη, Focus Training ,αλλά και Συστημική Αναπαράσταση του μαθήματος, Ερευνητικά Προγράμματα, Αυτοσχεδιασμούς, Μπαρόκ και Σύγχρονους Ήχους, και πολλά άλλα εργαστήρια, διαλέξεις, παρουσιάσεις, και συναυλίες.

Το Forum είναι ανοικτό και απευθύνεται προς όλους τους μουσικούς και σπουδαστές μουσικής της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη τόσο για τους μαθητές του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης αλλά και για όποιον άλλο επιθυμεί να παρακολουθήσει τις εργασίες του Forum.