ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: "ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ¨"

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Τετάρτη 01 Aπριλίου 2015
Ώρα:16.00-18.00
 Η Δομή Διασύνδεσης Έρευνας και Επιχειρηματικότητας ΕΠΙ.νοώ – ΕΜΠ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:
"Από την Έρευνα στην Επιχειρηματικότητα"

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι διττός. 
Αφενός σηματοδοτεί τα εγκαίνια του νέου χώρου που φιλοξενείται ο κόμβος και αφετέρου μέσω του περιεχομένου της ημερίδας θα αναδειχθούν τα κύρια θέματα που συνδέονται με τις δράσεις του κόμβου

Ειδικότερα, η εκδήλωση έχει σκοπό να προσεγγίσει το ζήτημα της σύνδεσης ανάμεσα στην έρευνα και την επιχειρηματικότητα φέρνοντας στο ίδιο «τραπέζι συζητήσεων» διακεκριμένους καθηγητές και ερευνητές από το ΕΜΠ, επιτυχημένα στελέχη από τον χώρο των επιχειρήσεων, καθώς και εκπροσώπους φορέων.

Στην εκδήλωση αυτή έχουν προσκληθεί ώστε να μας τιμήσουν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, ο Πρύτανης του ΕΜΠ κ. Ιωάννης Γκόλιας καθώς και ο Διευθυντής του ΕΠΙΣΕΥ κ. Ιωάννης Βασιλείου, οι οποίοι και θα απευθύνουν χαιρετισμούς.

Στη συνέχεια, θα υπάρξουν εισηγήσεις από τον Επιστημονικό Υπεύθυνο της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΜΠ κ. Γιάννη Καλογήρου, καθώς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΑΤΑ κ. Αλέξη Γαληνό.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί διακεκριμένοι καθηγητές από το ΕΜΠ όπως οι Βασίλειος Μάγκλαρης Καθηγητής ΕΜΠ σχολής ΗΜΜΥ Τομέας Επικοινωνιών, Ηλεκτρονικής και Συστημάτων Πληροφορικής, Νεκτάριος Κοζύρης Καθηγητής ΕΜΠ σχολής ΗΜΜΥ Τομέας Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Υπολογιστών, Δημήτρης Παρασκευόπουλος, Δρ. Μηχανικός, με σκοπό να κάνουν μια ανάλυση αναφορικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις και την έρευνα στο ΕΜΠ.

Ακολούθως, έχουν προσκληθεί διακεκριμένα στελέχη από τον χώρο των επιχειρήσεων, όπως οι Θωμάς Ανδρουλάκης Διευθυντής Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου, S&B Βιομηχανικά Ορυκτά και Δημήτρης Μπουφούνος πρ. Τομεάρχης Ποιότητας, Ασφάλειας & Περιβάλλοντος της Αλουμίνιον της Ελλάδος, οι οποίοι θα αναλύσουν την οπτική των επιχειρήσεων πάνω στο θέμα. 

Τη συζήτηση, η οποία θα ολοκληρωθεί σε δύο γύρους, θα συντονίσει ο Επίκουρος Καθηγητης ΕΜΠ κ. Άγγελος Τσακανίκας.


  

Δομή Διασύνδεσης Έρευνας και Επιχειρηματικότητας ΕΠΙ.νοώ – ΕΜΠ