ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Υποβολή συμμετοχών έως τις 6 Μαρτίου 2015 

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 και ώρα 9:00 π.μ.|Αθλητικό Πολύκεντρο (ΔΟΠΑΒΣ), Κως

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ|ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Κω, διοργανώνει Σεμινάρια εκπαίδευσης σε τεχνικές αυτοάμυνας. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, με στόχο τη γνωριμία τους με τις τεχνικές αυτοάμυνας και την ενδυνάμωση τους ως προς την ικανότητα αυτοπροστασίας, σε οποιαδήποτε μορφή επίθεσης, βίας ή παρενόχλησης.

Την εκδήλωση αυτή στηρίζουν, με την εθελοντική συμμετοχή τους, τοπικές σχολές και σύλλογοι πολεμικών τεχνών – αυτοάμυνας, παρουσιάζοντας ο καθένας ξεχωριστά την δική του τεχνική. 

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα σεμιναρίου περιλαμβάνει τα εξής:
•09.00-10.00: Αθλητικός Σύλλογος «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ», με εκπαιδευτή τον κ. Κώστογλου Βασίλειο, προπονητή Tae Kwon Do και Kick Boxing,
•11.00-13.00: Πολιτιστικός - Αθλητικός Σύλλογος «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», με εκπαιδευτή τον κ. Μπαραχάνο Αθανάσιο, προπονητή Taekwon-Do, Kick – Boxing, Hapkido,
•13.30-15.30: Αθλητικός- Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΕΤΟΣ ΚΩ», με εκπαιδευτή τον κ. Παπανικολάου Απόστολο, προπονητή karate, jiu-jitsu και self-defense,
•17.30-20.30: Σχολή αυτοάμυνας «KRAV MAGA», με τον εκπαιδευτή της διεθνούς ομοσπονδίας αυτοάμυνας κ. Χατζηαντωνίου Γεώργιο.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Αθλητικό Πολύκεντρο (ΔΟΠΑΒΣ), με την ευγενική υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες γυναίκες να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 22420-67420 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση women@kos.gr, δηλώνοντας το τμήμα ή τα τμήματα, στα οποία επιθυμούν να συμμετέχουν. Δηλώσεις συμμετοχής από Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 έως Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015.


ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ - ΕΔ