ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΔΥΝΗ

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 και ώρα 18:00 μ.μ.|Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Καλλιθέας (Ματζαγριωτάκη 76) 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο Δήμος Καλλιθέας, η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), η Ελληνική Εταιρεία Διαταραχών Διάθεσης «ΜΑΖΙ», το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και το Συμβουλευτικό Κέντρο Οικογένειας σας προσκαλούν, στο πλαίσιο του προγράμματος «Πολίτες ενάντια στην κατάθλιψη», σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Αλληλεγγύη και αυτοβοήθεια: απαντήσεις στην κρίση και την κοινωνική οδύνη. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Στέλιος Στυλιανίδης, Καθ. Κοιν. Ψυχιατρικής, Ψυχίατρος Ψυχαναλυτής, Επ. Διευθυντής ΕΠΑΨΥ. Θα μιλήσουν: η κ. Ιωάννα Κουστένη, Δρ. Ψυχολογίας Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια και ο κ. Δ. Κανελλόπουλος, Συντονιστής Ομάδων Αυτοβοήθειας, Μέλος «ΜΑΖΙ». Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Κάρναβος.



Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλείου στο Δημαρχείο (Ματζαγριωτάκη 76) την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 και ώρα 18.00.



Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των δημοτών και των τοπικών φορέων για τους τρόπους αντιμετώπισης της κατάθλιψης. 



Ο Δήμαρχος
Δημήτρης Κάρναβος

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του Προγράμματος
Καθ. Στέλιος Στυλιανίδης

Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.