ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΕΚΘΕΣΗ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ.|Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, Υποδοχή - Auditorium Theo Angelopoulos

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και η υπηρεσία Εspace Campus France των Αθηνών σας προσκαλούν στην Έκθεση Σπουδές στη Γαλλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 από τις 10:00 έως 18:00.

Αυτή η εκδήλωση θα είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους Έλληνες φοιτητές να συναντήσουν εκπροσώπους γαλλικών Πανεπιστημίων και Ανώτατων Σχολών, να συζητήσουν τα ακαδημαϊκά σχέδια και να βρουν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τα προγράμματα σπουδών, τη διαδικασία αποδοχής και τις δυνατότητες χορήγησης υποτροφίας.

Ιδρύματα που θα συμμετάσχουν στην έκθεση:
Πανεπιστήμια: - Aix Marseille School of Economics

Σχολές Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων: - EDHEC Business School

Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών:

Σχολές Μηχανικών:
ENSIC

Σχολές Καλών Τεχνών:

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν θεματικές παρουσιάσεις  στο Auditorium του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος . Σε κάθε παρουσίαση θα μιλήσουν για την εμπειρία τους Έλληνες φοιτητές που έχουν πραγματοποιήσει τις σπουδές τους στη Γαλλία.

11.00:Προπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία (Licence)
Συνολική παρουσίαση της ανώτατης γαλλικής  εκπαίδευσης, διαδικασίες εισαγωγής στον πρώτο κύκλο σπουδών, η φοιτητική ζωή στη Γαλλία.
13.00:Σπουδές οικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων
Συνολική παρουσίαση της ανώτατης γαλλικής  εκπαίδευσης, οι σπουδές οικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων, διαδικασίες εισαγωγής στον πρώτο κύκλο σπουδών (Licence), διαδικασίες εισαγωγής σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (Master).
15.00:Μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία (Master)
Συνολική παρουσίαση της ανώτατης γαλλικής  εκπαίδευσης, διαδικασίες εισαγωγής σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (Master),  υποτροφίες VRIκα! της Πρεσβείας της Γαλλίας, η φοιτητική ζωή στη Γαλλία.
16.30:Σπουδές μηχανικών
Συνολική παρουσίαση της ανώτατης γαλλικής  εκπαίδευσης, οι σπουδές μηχανικών, διαδικασίες εισαγωγής στον πρώτο κύκλο σπουδών , διαδικασίες εισαγωγής σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (Master),  υποτροφίες VRIκα! της Πρεσβείας της Γαλλίας
Για περισσότερες πληροφορίες: athenes@campusfrance.org

Η έκθεση Σπουδές στη Γαλλία Campus France θα πραγματοποιηθεί και στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης στις 30 Μαρτίου από τις 10:30 έως τις 17:30. Για περισσότερες πληροφορίες: www.ift.gr

Έκθεση «Τα επαγγέλματα του μέλλοντος»

Έπειτα από τη στρογγυλή τράπεζα της 27ης Μαρτίου 2015, οι επισκέπτες της Έκθεσης Σπουδές στη Γαλλία θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, καθώς επίσης και για τα επαγγέλματα και τις ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό στο εγγύς μέλλον.