ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: "ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΡΕΥΜΑΤΙΚΑ & ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ"

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
 03 - 04 Απριλίου 2015
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης η Εταιρεία Ιατρικών Σπουδών και η Ρευματολογική Κλινική του ΓΝ Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος» υπό την αιγίδα Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας διοργανώνουν την Εαρινή Επιστημονική Εκδήλωση στα Αυτοάνοσα, Ρευματικά και Μεταβολικά Νοσήματα

Η πολυπλοκότητα αυτών των νοσημάτων, τα οποία προσβάλλουν ασθενείς που αφορούν όλες τις ιατρικές ειδικότητες, καταδεικνύει ότι η συνεργασία των λειτουργών υγείας είναι το μόνο φωτεινό μονοπάτι που οδηγεί στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.
 
Η επιστημονική αυτή εκδήλωση σηματοδοτεί και την αναγκαιότητα για τη σωστή επικοινωνία ασθενών και ιατρών.Στην επιστημονική εκδήλωση συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές διαφόρων ειδικοτήτων. 

Το τελικό μήνυμα είναι να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο διαχρονικό ρητό του Ιπποκράτη «κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν» και στην ανεκτίμητη αξία της ποιότητας ζωής για τους ασθενείς.







 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
 Για την παραλαβή του πιστοποιητικού απαιτείται η παρακολούθηση του 60% του συνολικού χρόνου του επιστημονικού προγράμματος, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του ΕΟΦ.Θα υπάρχει σύστημα καταμέτρησης (bar code).
Τα πιστοποιητικά θα δοθούν την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 και αφού πρώτα κατατεθεί στη γραμματεία το έντυπο αξιολόγησης του.



 Ξενοδοχείο Porto Palace 
26ης Οκτωβρίου 65, Θεσσαλονίκη