ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΗΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΡΑΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Η ΤΕΧΝΗ ΩΣ ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ


Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 και ώρα 18:00 μ.μ.|Λαμπηδόνα, Πάρκο Αγ.Τριάδας, Βύρωνας

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ|ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με χαρά σας ενημερώνουμε για το Εργαστήριο Δραματοθεραπείας που διοργανώνουμε με τίτλο «Γνωρίζοντας τη δραματοθεραπεία. Η Τέχνη ως χώρος συνάντησης» την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 και ώρα 18.00 -22.00 μ.μ.
Σε αυτό το εργαστήριο, μέσα από τις διαφορετικές μορφές της Τέχνης, θα «συναντηθούμε» με το δημιουργικό μας εαυτό, τον καλλιτέχνη που κρύβουμε μέσα μας, ώστε να γνωρίσουμε και να συνθέσουμε αυτά που μας διευκολύνουν και μας οδηγούν.


Λίγα λόγια για το εργαστήριο...
Η Τέχνη συχνά μας ταξιδεύει και μας οδηγεί σε μονοπάτια και δρόμους άγνωστους στη ζωή μας. Μέσα από τη διέγερση των αισθήσεων, τους συνειρμούς αλλά και τα συναισθήματα που μας διακινούνται, ανακαλύπτουμε και συνθέτουμε ανεξερεύνητα κομμάτια του εαυτού μας. Η τέχνη, άλλωστε, με το συμβολικό τρόπο έκφρασης, συμβάλλει πάντα σε μια άμεση και ταχύτερη έκφραση και ψυχική επεξεργασία των θεμάτων που μας απασχολούν στην καθημερινότητα μας. Σας προσκαλούμε λοιπόν να αφεθούμε σε ένα παιχνίδι με τη ζωγραφική, το χορό, τη μουσική, τις ιστορίες, την αφύπνιση των αισθήσεων και τη σύνδεση με τον εαυτό μας και τους άλλους για να εξερευνήσουμε με δημιουργικό τρόπο γνωστές και άγνωστες πτυχές του εαυτού μας.

Θα χαρούμε για τη συμμετοχή σας.


Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες

(Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής λογώ περιορισμένου αριθμού θέσεων)

Ξένια Μαλαθράκη, Ψυχολόγος - Δραματοθεραπεύτρια


6972287633, xeniamal@yahoo.com


Ειρήνη Τζελέπη, Συμβουλ. Ψυχολόγος-Δραματοθεραπεύτρια


6945637529, irini.tzelepi@yahoo.gr


Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για μια διαφορετική προσέγγιση μέσα από την Τέχνη, σε άτομα που ανήκουν σε άλλους χώρους και αναζητούν διαφορετικούς τρόπους έκφρασης και τεχνικές θεραπευτικής προσέγγισης. Δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία στην Τέχνη ή τη Δραματοθεραπεία ή μας. Μέσα από διέγερση των αισθήσεων, τους συνειρμούς αλλά και τα συναισθήματα που μας διακινούνται, ανακαλύπτουμε και συνθέτουμε ανεξερεύνητα κομμάτια του εαυτού μας. Η τέχνη, άλλωστε, με το συμβολικό τρόπο έκφρασης, συμβάλλει πάντα σε μια άμεση και ταχύτερη έκφραση και ψυχική επεξεργασία των θεμάτων που μας απασχολούν