ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ANAKOINΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: "ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-INTERVIEW", ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους δήλωσαν συμμετοχή !

Η ανταπόκριση σας ήταν πάρα πολύ μεγάλη !
 
Οι δέκα τυχεροί-ωφελούμενοι της κλήρωσης θα ειδοποιηθούν στο email τους για την Ημέρα & Ώρα του Σεμιναρίου



Η Ιστοσελίδα Κοινωνικής Συμβουλευτικής
“ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” 
συνεχίζοντας τις κοινωφελείς δράσεις, που στόχο έχουν την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνει τη νέα δράση που διοργανώνει με αντικείμενο:

ΔΩΡΕΑΝ
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ-WORKSHOPS
"ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - INTERVIEW"


Οι ωφελούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα (1) δωρεάν εξατομικευμένο σεμινάριο δύο (2) διδακτικών ωρών, προσομοίωσης συνέντευξης εργασίας-interview

Οι ωφελούμενοι που θα συμμετέχουν στο εν λόγω σεμινάριο θα είναι δέκα (10), και θα προέλθουν μέσα από τη διαδικασία της κλήρωσης.Θα δοθεί προτεραιότητα σε ανέργους

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν Σάββατο ή Κυριακή, στην Αθήνα, μετά το τέλος της προθεσμίας υποβολής των υποψηφίων ωφελουμένων, και που έχει οριστεί για τις 31/12/2014



 ΣΥΝENΤΕΥΞΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - INTERVIEW
Η συνέντευξη για τη διεκδίκηση μιας επαγγελματικής θέσης, είναι καθοριστική για τον ενδιαφερόμενο που αναζητεί εργασία. Η πρώτη μεγάλη επιτυχία, είναι η επιλογή του βιογραφικού του μεταξύ βιογραφικών άλλων υποψηφίων.


Το επόμενο σημαντικό στάδιο, είναι η συνέντευξη επιλογής, όπου ο υποψήφιος καλείται να παρουσιάσει τα προσόντα και τις δεξιότητες του. Πολλές φορές οι υποψήφιοι, που έχουν τα τυπικά προσόντα για τη θέση, δυσκολεύονται ή αποτυγχάνουν τελικά στην ανάδειξη των επαγγελματικών τους ικανοτήτων και δεξιοτήτων, παράγοντας καταλυτικός για την απόκτηση της θέσης.


Με γνώμονα πόσο μεγάλο και καίριο ρόλο παίζει η συνέντευξη εργασίας-interview, η Ιστοσελίδα Κοινωνικής Συμβουλευτικής “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” διοργανώνει ένα κύκλο βιωματικών σεμιναρίων.


Κατά τη διάρκεια του εξατομικευμένου βιωματικού σεμιναρίου, ο ωφελούμενος θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει σε πραγματικούς χρόνους, μια επαγγελματική συνέντευξη. Μέσα από τη διαδικασία της προσομοίωσης, στόχος είναι να εντοπιστούν τα δυνατά και αδύνατα σημεία του υποψηφίου. 

Ολοκληρώνοντας, θα ακολουθήσει ανάλυση των όσων αναδείχθηκαν στη συνέντευξη, παρέχοντας χρήσιμα εργαλεία και εφόδια στον ωφελούμενο, που θα τον βοηθήσουν στη μετέπειτα επαγγελματική του πορεία.


Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση για το σεμινάριο παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα,
 Μέχρι τις 31/12/2014 

στο Εmail: 
με την ένδειξη:
"ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ - INTERVIEW" 
Οι δέκα (10) ωφελούμενοι που θα προέλθουν μέσα απο τη διαδικασία της κλήρωσης θα ειδοποιηθούν στο email τους για την Ημέρα & Ώρα διεξαγωγής του Σεμιναρίου

Εισηγητής Σεμιναρίου:

Φιλήμων Χατζημπούσιος
Κοινωνιολόγος-Σύμβουλος
Απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου

Επιστημονική Ομάδα:

Αλίκη Κατσά 
Κοινωνιολόγος-Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας
Απόφοιτη Παντείου Πανεπιστημίου 
Ειδίκευση στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε

Έλλη Αγατζάν-Θανοπούλου
Κοινωνιολόγος-Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας 
Απόφοιτη Παντείου Πανεπιστημίου 
Ειδίκευση στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε