ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

6ο ΠΕΡΙΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ''ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ'': ΠΟΛΥΔΥΜΗ ΚΥΗΣΗ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015  και ώρα 9:30 π.μ.|Αρεταίειο Νοσοκομείο (Μαγγίνειο Αμφιθέατρο)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ|ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

Η Νεογνολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνει το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 στο Αρεταίειο Νοσοκομείο (Μαγγίνειο Αμφιθέατρο), το 6ο Περιγεννητικό Συμπόσιο, που φέρει το όνομα της διαπρεπούς Ελληνίδας Καθηγήτριας της Περιγεννητικής Ιατρικής και Νεογνολογίας στις ΗΠΑ κ. Μαρίας Δεληβοριά-Παπαδοπούλου.

Το θέμα του φετινού Συμποσίου είναι η "Πολύδυμη Κύηση" και οι επιπτώσεις της στις μητέρες και στα παιδιά τους. Θα αναπτυχθεί σε όλες του τις πτυχές -κυρίως τις λιγότερο γνωστές- από διακεκριμένους ειδικούς Πανεπιστημίων του εξωτερικού.
Κάθε εισήγηση θα ακολουθείται από 10λεπτη συζήτηση, ενώ στο τέλος των εισηγήσεων, όλοι οι ομιλητές θα εκφράσουν την επιστημονική τους άποψη για σημαντικά ερωτήματα που σχετίζονται με το θέμα του Συμποσίου.
Ευελπιστούμε ότι το Συμπόσιο αυτό θα συμβάλλει ουσιαστικά στο να αναδειχθούν τα προβλήματα που προκύπτουν από την πολύδυμη κύηση στη μητέρα και στα παιδιά της, με απώτερο σκοπό τη σωστή αντιμετώπιση τους τόσο κατά την περιγεννητική περίοδο, όσο και στη μετέπειτα ζωή.