ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

3η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Π.Α.Π. ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015/Ώρα:10.00π.μ
Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π), συνεχίζει την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, με την 3η Εθελοντική Αναδάσωση, που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Άγιος Πέτρος Διονύσου την σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής, τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τους Δήμους – Μέλη του.


Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.

Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οδηγίες πρόσβασης: 

Σημείο συνάντησης: 
Άγιος Πέτρος Διονύσου

Πρόσβαση:
 Από Παλαιά Πεντέλη με κατεύθυνση προς Νέα Μάκρη, 100 μ. πριν τον Αγ. Πέτρο. Από Λεωφ. Εκάλης - Νέας Μάκρης, στην καφετέρια «Πανόραμα» με κατεύθυνση προς Πεντέλη. Λεωφορείο του Δήμου Αμαρουσίου θα αναχωρήσει στις 9:15 μπροστά από το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασιλίσης Σοφίας & Δ. Μόσχα)


Πληροφορίες: 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:
213 2038291 & 292 και το Σαββατοκύριακο στο τηλέφωνο: 2106131461. 


FACEBOOK


 Άγιος Πέτρος Διονύσου