ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

14ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
18 - 21 Μαρτίου 2015
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ε.Δ.Ε.), σας ενημερώνει με χαρά οτι διοργανώνει το 14ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης αποτελεί σήμερα το απόλυτα κρίσιμο ιατρικό και κοινωνικό μέγεθος. Σ΄ αυτό συντείνουν η επιδημική διάσταση που λαμβάνει η ανάπτυξή του και οι σημαντικές πολυποίκιλες χρόνιες επιπλοκές της νόσου.

Νέα δεδομένα, εκπαιδευτικά και ερευνητικά, που αφορούν όλο το φάσμα της νόσου από την πρόληψη και διάγνωση έως τις προχωρημένες επιπλοκές και τις συννοσηρότητες, θα αναλυθούν και θα συζητηθούν στο 14ο Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο

Στο Συνέδριο αυτό, ξένοι διακεκριμένοι ομιλητές, Έλληνες γιατροί καθώς και επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με το Σακχαρώδη Διαβήτη  σε κλινικό και ερευνητικό επίπεδο θα συζητήσουν όλα τα σύγχρονα δεδομένα στη διάγνωση και αντιμετώπιση της νόσου και των επιπλοκών της.

Θα υπάρχουν καθημερινά ενότητες συναντήσεων με τον ειδικό, επιστημονικών αντιπαραθέσεων, κλινικών φροντιστηρίων, ενδιαφερόντων θεμάτων, ειδικών θεμάτων, στρογγυλών τραπεζιών, όπου όλοι όσοι ασχολούνται με το Διαβήτη θα έχουν την ευκαιρία να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και ταυτόχρονα να συζητήσουν με τους ειδικούς τα ερωτήματα και τις ανησυχίες τους.