ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΕΑΤ ΤΗΕ RICH


Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 21:00 μ.μ.|Κοινωνικός Χώρος Βριλησσίων(Λ.Πεντέλης 71)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος Βριλησσίων σας προσκαλεί στην προβολή ταινίας που διοργανώνει τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 21:00 μ.μ. H ταινία έχει τίτλο:
''Eat the Rich''


--------------------------------------------
Η ταινία αρχίζει σε ένα εστιατόριο υψηλής ποιότητας στο Λονδίνο που ονομάζεται «καθάρματα» και στο οποίο εργάζεται ως σερβιτόρος ο  πρωταγωνιστής, Alex (Alan Pellay). Ο Alex είναι αντικείμενο περιφρόνησης και αποστροφής των πελατών της ανώτερης τάξης και τελικά απολύεται γιατί είναι αντιπαθητικός και αγενής προς την πελατεία. Έχοντας γίνει μάρτυρας μιας τρομοκρατικής πράξης σε μια πρεσβεία, ληστεύει ένα γραφείο παροχών και πηγαίνει για τρέξιμο με το νέο φίλο του. Εν τω μεταξύ, ο Nosher Powell παίζει τον Υπουργό Εσωτερικών, ένα απειλητικό, θορυβώδης, αξιαγάπητο αλήτη ο οποίος έχει το δικό του ακατανόητο τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων, συνήθως με τις γροθιές του. Είναι ο αγαπημένος των ψηφοφόρων, του Τύπου και της πανέμορφης Φιόνα (Fiona Richmond), μιας γοητευτικής πράκτορα της KGB. Ήταν επίσης ο μόνος που έκλεισε την υπόθεση τρομοκρατίας που ο Alex είχε γίνει μάρτυρας νωρίτερα στην ταινία. Ωστόσο, ο Nosher έχει εχθρούς, συμπεριλαμβανομένου του απαίσιου διοικητή Fortune (Ronald Allen), ο οποίος σχεδιάζει την επανάσταση ενός λαού με μια διαφορά, του General Karprov (ο Dave Beard) και του Spider (Ian Kilmister), ο οποίος σχεδιάζει να σαμποτάρει την εκστρατεία του Υπουργού Εσωτερικών για να γίνει πρωθυπουργός.

Μετά τη σύσταση μιας ομάδας τεσσάρων ατόμων που θα είναι αναρχικοί, ο Alex επιστρέφει στο «καθάρματα» και καταστρέφει την πελατεία και το προσωπικό. Ο ίδιος αρχίζει να εξυπηρετεί τους πλούσιους ανθρώπους στο νέο
τους εστιατόριο , «Eat the Rich». Όταν ο διοικητής Fortune και o Spider μαθαίνουν για αυτές τις αλλαγές στο μενού, διαμορφώνουν ένα σχεδιο για να απαλλαγούν από το συντηρητικό Υπουργό Εσωτερικών για τα καλά.

Peter Richardson--1987
Running Time--90 min.
Language--English