ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

LONDON ATHENS CYCLING ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ


Σάββατο 9 Αυγούστου 2014 και ώρα 08:45 π.μ.(έναρξη)|Πλατεία Αγ.Αναργύρων(σημείο εκκίνησης)

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Μια βόλτα με ποδήλατο ξεκίνησε πριν από ένα μήνα περίπου(1 Ιουλίου 2014) ο Ιταλός Luca Lo Sicco, καθηγητής Πανεπιστημίου στη Μ. Βρετανία.

Η βόλτα αυτή είχε συμβολική αφετηρία το Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο, ενώ το τέλος της διαδρομής θα είναι το Μουσείο της Ακρόπολης στην Αθήνα. Η δράση αυτή γίνεται με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την επανένωση των Μαρμάρων του Παρθενώνα. Ο Ιταλός καθηγητής δηλώνει ένθερμος υποστηρικτής της χώρας μας και λάτρης του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.

Με αφορμή τη δράση αυτή μια άλλη ποδηλατοβόλτα θα ξεκινήσει από την πλατεία Αγίων Αναργύρων, το Θησείο και τελικό προορισμό το Μουσείο της Ακρόπολης για την υποδοχή του Luca Lo Sicco την ημέρα εκείνη.

Η βόλτα του Luca Lo Sicco αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σάββατο 9 Αυγούστου 2014 και ώρα  10:00 π.μ., οπότε και θα φτάσει στο σημείο τερματισμού, δηλ. στο μουσείο της Ακρόπολης.

Πρόγραμμα και σημείο εκκίνησης ποδηλατοβόλτας Αθήνας:
Έναρξη 8:45 π.μ. από πλατεία Αγίων Αναργύρων

Άξιξη 9:30 π.μ. στον σταθμό του Θησείου