Καλά νέα για χιλιάδες κατόχους πιστοποιητικών γνώσης Η/Υ φέρνει η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία ισχύουν δια βίου τα πιστοποιητικά γνώσης Η/Υ.
Ανησυχία είχε προκληθεί στους κατόχους το προηγούμενο διάστημα καθώς τα πιστοποιητικά έληγαν στο τέλος Ιουνίου, οπότε και έπρεπε να ανανεωθούν. Η απόφαση αυτή ανακούφισε όλους τους κατόχους, οι οποίοι σε διαφορετική περίπτωση θα καλούνταν να δώσουν ξανά εξετάσεις και να καταβάλλουν και άλλα χρήματα για κάτι το οποίο ήδη έχουν πληρώσει! και ήδη έχουν εξεταστεί!
Το τέλος της αγωνίας δόθηκε λοιπόν με τη νέα Κ.Υ.Α υπ' αριθμόν 121929/Η/31.7.2014, η οποία όπως μπορούμε να δούμε παραλείπει την παράγραφο που αφορά τη διάρκεια ισχύος, η οποία οριζόταν στα τρία χρόνια σύμφωνα με την προηγούμενη απόφαση.
Να σημειωθεί ότι η ισχύς των πιστοποιητικών γνώσης Η/Υ για τα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης είναι δια βίου.
Δείτε ΕΔΩ τη νέα Κ.Υ.Α.