ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

5 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ


Υποβολή προτάσεων έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2014

TO ΕΘΝIKΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ( E K K E ) αποφασίζει την πρόσκληση των ενδιαφερομένων φυσικών προσώπων να υποβάλουν πρότασεις για τη σύναψη των κατωτέρω συμβάσεων μισθώσεως έργου με το ΕΚΚΕ στο πλαίσιο της εκτελέσεως του Υποέργου 2 «Δράσεις του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών» για την υλοποίησης της Πράξης "Δημιουργία και Λειτουργία Κεντρικού Μηχανισμού Υποστήριξης της Ανάπτυξης και προώθησης των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ.) και ευρύτερα των πρωτοβουλιών της Κοινωνικής Οικονομίας" (κωδικό ΟΠΣ 450593) του Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού. 

Ο στόχος της Πράξης είναι η δημιουργία ενός Κεντρικού Μηχανισμού Υποστήριξης της ανάπτυξης και προώθησης των Κοιν.Σ.Eπ. και ευρύτερα των πρωτοβουλιών της Κοινωνικής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. 

Ειδικότερα, ο Κεντρικός Μηχανισμός υποστήριξης, θα λειτουργεί ως Πάροχος κατάλληλων μεθοδολογιών και εργαλείων τα οποία είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των Περιφερειακών Μηχανισμών Υποστήριξης των Κοιν.Σ.Επ., καθώς επίσης και για την υποστήριξη, ανάπτυξη και διαχείριση των Κοιν.Σ.Επ. προκειμένου αυτές να καταστούν βιώσιμες. 

Στο πλαίσιο του παρόντος υποέργου, το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, ως Συνδικαιούχος Εταίρος του Κεντρικού Μηχανισμού Υποστήριξης, έχει αναλάβει την υλοποίηση των εξής δράσεων επιστημονικής και συμβουλευτικής υποστήριξης και δημοσιότητας, με τα αντίστοιχα παραδοτέα:
-Δράση A.1.5: Οδηγός για τη μέτρηση της Κοινωνικής Απόδοσης των Κοιν.Σ.Επ.
-Δράση A.1.6: Οδηγός για τη σύνταξη εκθέσεων για τον Κοινωνικό Απολογισμό των Κοιν.Σ.Eπ.
-Δράση A.2.5: Εκπόνηση εκπαιδευτικού υλικού για την εφαρμογή του εργαλείου μέτρησης της Κοινωνικής Απόδοσης των Κοιν.Σ.Επ.
-Δράση Α.2.8: Εκπόνηση επαγγελματικού περιγράμματος του συμβούλου υποστήριξης της κοινωνικής επιχειρηματικότητας καθώς και του αντίστοιχού εκπαιδευτικού υλικού
-Δράση Β.2.2: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με βάση το εκπαιδευτικό υλικό που θα δημιουργηθεί και εκχώρηση του προς το ΕΚΔΔΑ για να συμπεριληφθεί στο δικό του εκπαιδευτικό πρόγραμμα
-Δράση Γ.2.1: Οικονομοτεχνική μελέτη βιωσιμότητας και οδικός χάρτης ανάπτυξης του «οικοσυστήματος» της Κοινωνικής Οικονομίας και Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Στο πλαίσιο των εν λόγω Δράσεων θα υποβληθούν προτάσεις για τα παρακάτω αντικείμενα:

-Μία Θέση Επιστημονικού Συνεργάτη για την εκπόνηση ενός οδηγού Κοινωνικής Λογιστικής και Μέτρησης της Κοινωνικής Απόδοσης Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, καθώς και για την εκπόνηση του αντίστοιχού εκπαιδευτικού υλικού. (Κωδικός Θέσης 01)
-Μία Θέση Επιστημονικού Συνεργάτη για την εκπόνηση ενός οδηγού Σύνταξης εκθέσεων για τον Κοινωνικό Απολογισμό των Κοιν.Σ.Eπ. (Κωδικός Θέσης 02)
-Μία Θέση Επιστημονικού Συνεργάτη για την Εκπόνηση του επαγγελματικού περιγράμματος του συμβούλου υποστήριξης της κοινωνικής επιχειρηματικότητας καθώς και του αντίστοιχού εκπαιδευτικού υλικού. (Κωδικός Θέσης 03)
-Μία Θέση Επιστημονικού Συνεργάτη για συμμετοχή στην εκπόνηση Οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας του «οικοσυστήματος» της Κοινωνικής Οικονομίας και Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας (Κωδικός Θέσης 04)
-Μία Θέση Επιστημονικού Συνεργάτη για την εκπόνηση ενός οδικού χάρτη για την ανάπτυξη του «οικοσυστήματος» της Κοινωνικής Οικονομίας και Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. (Κωδικός Θέσης 05)

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν την πρότασή τους, αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς, σε σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπ’ αριθ. πρωτ 1517/358ΓΠ/13-08-2014 - Ερευνητικό Πρόγραμμα "Δημιουργία και Λειτουργία Κεντρικού Μηχανισμού Υποστήριξης της Ανάπτυξης και προώθησης των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ.) και ευρύτερα των πρωτοβουλιών της Κοινωνικής Οικονομίας" και κωδικό ΟΠΣ 450593 του Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, στη διεύθυνση: 

Εθνικό Κέντρο
Κοινωνικών Ερευνών (Γραφείο Πρωτοκόλλου, 8ος όροφος), Κρατίνου 9 και Αθηνάς, 10552 Αθήνα, μέχρι και την 15η Σεπτεμβρίου 2014. 

Προτάσεις που αποστέλλονται ταχυδρομικώς πρέπει να έχουν παραληφθεί, με ευθύνη του ενδιαφερομένου, ως την ανωτέρω ημερομηνία