ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 & Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 και ώρα 21:00 μ.μ.|Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα Απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, συνδιοργανώνουν διήμερο κινηματογραφικών προβολών στη 1 και στις 2 Ιουλίου 2014 στο χώρο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων.

Η βάση της επιλογής των ταινιών είναι οι έννοιες «σκοτάδι, φως», τα σκοτεινά και τα φωτεινά σημεία της διαδρομής από τη χρήση στην απεξάρτηση, η προσέγγιση φωτεινών σημείων στο σκοτάδι και σκοτεινών σημείων στο φως, έννοιες που επεξεργάζεται φέτος το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.
Οι προβολές θα περιλαμβάνουν μια σειρά ταινιών μικρού μήκους την πρώτη μέρα και μία ταινία μεγάλου μήκους τη δεύτερη και θα ξεκινούν στις 21:00. H είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου ως κρατικός Φορέας ενίσχυσης της κινηματογραφίας στην Ελλάδα και το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ως πρόγραμμα που αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα την εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες και τα προβλήματα που τη συνοδεύουν χωρίς να αποκόπτει τον χρήστη από την οικογένειά του, την εργασία του, το εκπαιδευτικό του περιβάλλον και τον κοινωνικό του περίγυρο, συμπράττουν σε αυτή τη δράση με σκοπό την ενίσχυση του πνεύματος της προσφοράς, των ανθρώπινων αξιών και της κοινωνικής φροντίδας.
Οι προβολές των ταινιών πραγματοποιούνται με την ευγενική άδεια των δημιουργών τους και των εταιρειών διανομής.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν το Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων για την ευγενική παραχώρηση του χώρου.
Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων: Ερμού 134 – 136 Πρόσβαση - Hλεκτρικός / Σταθμός Θησείο
Την αφίσα της εκδήλωσης σχεδίασε η ομάδα Γραφιστικής των μελών της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.