ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Σάββατο 03 Μαΐου 2014
Ώρα:10.00
Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», με μεγάλη χαρά σας προσκαλούν, στην αφιερωμένη στη διαφορετικότητα Αθλητική Εκδήλωση «ΒΑΛΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:


10:00 – 18:00: Την αυλαία θα ανοίξουν οι Γιατροί του Κόσμου, τους οποίους έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στον Δήμο μας. Οι Γιατροί του Κόσμου θα πραγματοποιήσουν ΔΩΡΕΑΝ προληπτικό ορθοπεδικό, καρδιολογικό και παιδιατρικό έλεγχο, καθώς επίσης και εμβολιασμό, για όλα τα παιδιά του Δήμου Μαρκοπούλου. 

 Θα υπάρξει η δυνατότητα χορήγησης Ατομικού Δελτίου Υγείας, που χρησιμοποιείται για τη συμμετοχή των παιδιών σε αθλητικές δραστηριότητες.



17:00 – 19:00: Δεδομένης της μεγάλης ανταπόκρισης που έτυχε το Σχολικό Πρωτάθλημα, που διοργανώθηκε πέρυσι για πρώτη φορά στον Δήμο μας, αισθανθήκαμε την υποχρέωση να καθιερώσουμε το Σχολικό Πρωτάθλημα σε θεσμό. Στους φετινούς αγώνες Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ), θα συμμετάσχουν μαθητές από όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας.


19:00 – 21:00: Το δυναμικό φινάλε της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί με έναν φιλικό αγώνα Καλαθοσφαίρισης, μεταξύ των ομάδων «Μέγας Αλέξανδρος 1994» Θεσσαλονίκης και «Π.Α.Σ.Κ.Α.» Αττικής, των αθλητών με τα αναπηρικά τους αμαξίδια. Οι αθλητές αυτοί, αποτελούν αδιαμφισβήτητα έμπνευση για όλους μας και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που θα τους φιλοξενήσουμε στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Θα πραγματοποιηθεί συλλογή συσκευασμένων τροφίμων, όπως ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ κλπ., για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Να ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ και να αποδείξουμε έμπρακτα πως αφενός, στηρίζουμε τον Αθλητισμό και αφετέρου, σεβόμαστε τη διαφορετικότητα!


Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου.