ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ" & WORKSHOP, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Κυριακή 04 Μαίου 2014/Ώρα:10.30
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΕΩΣ 30 Απριλίου 2014

Την Κυριακή 4 Μαϊου, η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται για μια μέρα σε μία διαδραστική πλατφόρμα παρουσιάσεων, προτάσεων και συζητήσεων για το μέλλον της πόλης, με βάση το παρόν και τη διεθνή εμπειρία.
Οι εισηγήσεις θα γίνουν στα ελληνικά και τα αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση.
- See more at: http://parallaximag.gr/parallax-view/elate-na-deite-mia-poli-apo-mellon#sthash.0L0Bhv6c.dpuf
Η Parallaxi μέσω της δράσης της «Η Θεσσαλονίκη Αλλιώς» ενώνει τις δυνάμεις της με τους φορείς και τους πολίτες της πόλης και ανοίγει με συγκροτημένο τρόπο το δημόσιο διάλογο για το βιώσιμο μέλλον της πόλης.

Την Κυριακή 4 Μαϊου, η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται για μια μέρα σε μία διαδραστική πλατφόρμα παρουσιάσεων, προτάσεων και συζητήσεων για το μέλλον της πόλης, με βάση το παρόν και τη διεθνή εμπειρία

Στη σκηνή του Ολύμπιον, μια ημέρα σκέψης, συζήτησης, δράσεων και προτάσεων για τη Θεσσαλονίκη αλλά και παρουσίασης καλών πρακτικών από το εξωτερικό που θα μπορούσαν να αποτελέσουν παραδείγματα εφαρμογής και στη δική μας πόλη. 

Σε συνεργασία με ξένα ινστιτούτα και πρεσβείες προσκαλούμε στη Θεσσαλονίκη 10 ανθρώπους από τη Βρετανία, τη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ολλανδία, την Αλβανία, την Τουρκία και την Ελλάδα, που πέτυχαν για να μας παρουσιάζουν το πώς τα κατάφεραν άλλες πόλεις με βιώσιμες ιδέες, υποδεικνύοντας καλές πρακτικές μεταμόρφωσης μιας πόλης ή μιας γειτονιάς


  Οι εισηγήσεις θα γίνουν στα ελληνικά και τα αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση. 


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
30 Απριλίου 2014 





ΕΔΩ




 Ολύμπιον
Πλατεία Αριστοτέλους 10, Θεσσαλονίκη