ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS ΚΡΗΤΗΣ


Τρίτη 8 Απριλίου 2014 και ώρα 18:00 μ.μ.|Γιαννιτσών 4, Ηράκλειο Κρήτης

Ο Σύλλογός Εκπαιδευτικών Ν. Ηρακλείου ''Νίκος Καζαντζάκης'' αποφάσισε να στηρίξει την δύσκολη προσπάθεια των Παιδικών Χωριών SOS Κρήτης, δίνοντας την δυνατότητα στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί να ζήσουν όσο γίνεται περισσότερο το πνεύμα των ημερών που πλησιάζουν.


Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στο Ηράκλειο Κρήτης αποσκοπεί να καλύψει ένα κενό ανάλογων δομών στην ευρύτερη περιοχή και να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των ψυχοκοινωνικών αναγκών οικογενειών και παιδιών. Η δράση του πλαισιώνεται από μια δραστήρια Τοπική Ομάδα Εθελοντών και φίλων SOS.

Ο Σύλλογός Εκπαιδευτικών Ν. Ηρακλείου ΄΄ Νίκος Καζαντζάκης΄΄ και η Ομάδα ΄΄ Νηπιαγωγώντας΄΄ του Συλλόγου αποφάσισαν να πλαισιώσουν την δράση του Κέντρου και καλεί όσους Συναδέλφους επιθυμούν να ανήκουν στους φίλους των Παιδικών Χωριών SOS Κρήτης ,την Τρίτη 8 Απριλίου και ώρα 18:00-20:00 μ.μ. στην Δ/νση Γιαννιτσών 4 και τηλ: 2810222610 να βοηθήσουν στην κατασκευή Πασχαλινών δώρων ( κάρτες, λαμπάδες, βάψιμο αυγών κτλ) μαζί με είκοσι παιδιά σχολικής ηλικίας.

Τα έξοδα θα καλυφθούν από το Σύλλογο , εσείς απλά θα φέρετε την διάθεση σας για κοινωνική προσφορά.
Σας περιμένουμε!
Υπεύθυνη : Κτιστάκη Φαίη τηλ 6977709382