ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΟ: "MINI-INPUT 2014", ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
24 - 26 Απριλίου 2014
Το Goethe-Institut Thessaloniki σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο, το Ελληνοϊσπανικό Κέντρο Πολιτισμού και τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV100), διοργανώνουν για τρίτη φορά στην Ελλάδα ένα συνέδριο MINI-INPUT για την ανάδειξη της αξίας της δημόσιας τηλεόρασης

Το INPUT είναι ένα ετήσιο συνέδριο τηλεόρασης, που διαρκεί περίπου μια εβδομάδα και στο οποίο επαναπροσδιορίζονται οι κανόνες της ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης.


Η ελεύθερη πρόσβαση στις τηλεοπτικές εκπομπές ανήκει στα οικουμενικά και θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και εξασφαλίζεται μέσα από τη δημόσια τηλεόραση
Το INPUT είναι ένα ετήσιο συνέδριο τηλεόρασης, που διαρκεί περίπου μια εβδομάδα και στο οποίο επαναπροσδιορίζονται οι κανόνες της ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης. Φέτος, διοργανώνεται για άλλη μια φορά από το Goethe-Institut Thessaloniki σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο, το Ελληνοϊσπανικό Κέντρο Πολιτισμού και τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV100), την περίοδο από τις 24 έως και τις 26 Απριλίου. Στόχος του συνεδρίου είναι να στηρίξει την ιδέα ότι η τηλεόραση είναι δημόσιο αγαθό, να προωθήσει συζητήσεις σχετικά με την τηλεοπτική βιομηχανία και να γίνει παγκόσμιο σημείο συνάντησης για τους ανθρώπους της τηλεόρασης. - See more at: http://www.parallaximag.gr/parallax-view/mini-input-thessaloniki-2014#sthash.ipKaEuZ5.dpuf
Αυτή είναι η βασική αρχή που υπηρετεί εδώ και 25 χρόνια ο INPUT (International Public Television). Στόχος της είναι να στηρίξει την ιδέα ότι η τηλεόραση είναι δημόσιο αγαθό, να προωθήσει συζητήσεις σχετικά με την τηλεοπτική βιομηχανία και να γίνει παγκόσμιο σημείο συνάντησης για τους ανθρώπους της τηλεόρασης.

Σε αυτό το πνεύμα, επιλέχθηκαν για να προβληθούν και να συζητηθούν τηλεοπτικά προγράμματα όλων των κατηγοριών από όλο τον κόσμο, ντοκιμαντέρ, σειρές αλλά και ταινίες μυθοπλασίας.
 Στο Mini-Input της Θεσσαλονίκης (24 και 25 Απριλίου) στο Μουσείο Κινηματογράφου θα συμμετέχουν φέτος ειδικοί από Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Φινλανδία, Ρωσία, Βουλγαρία, την Τουρκία κ.α. 
Το Mini-Input θα κλείσει το Σάββατο, 26 Απριλίου (Κινηματογράφος Ολύμπιον, αίθουσα «Παύλος Ζάννας») με μία συζήτηση σχετικά με τις εξελίξεις στη δημόσια τηλεόραση, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Κινηματογράφος "Ολύμπιον" Λιμάνι Θεσσαλονίκης