ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ & ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙKH ΑΣΘΕΝΕΙΑ «ΦΛΟΓΑ»

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΖΛ
Δράση : “ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ & ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙKH ΑΣΘΕΝΕΙΑ «ΦΛΟΓΑ»” 


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 – Φεβρουάριος 2015



Την δράση ξεκίνησε η Πολιτιστική Ομάδα Ταξιδευτές η οποία εδρεύει στην Ηλιούπολη τον Αύγουστο του 2013 και ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 φέρνοντας ανέλπιστα αποτελέσματα: 4 τόννοι τριακόσια σαράντα( 4.340 ) κιλά πλαστικού συγκεντρώθηκαν και με τα χρήματα που εξασφαλίστηκαν αγοράστηκαν για την «ΦΛΟΓΑ» δύο πλυντήρια ρούχων.

Συμμετείχαν φορείς, σχολειά, επαγγελματίες, ενορίες, νοσοκομεία, επιχειρήσεις, μικροί και μεγάλοι, απλοί καθημερινοί άνθρωποι από όλες της γωνιές της χώρας αγκαλιάζοντας και στηρίζοντας την προσπάθεια με επιμονή και υπομονή.

Μετά την «τυπική λήξη» της δράσης, η επιθυμία πολλών συμμετεχόντων ήταν να συνεχιστεί η προσπάθεια και να μην σταματήσει η προσφορά αγάπης προς τη «ΦΛΟΓΑ».


Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε η «Ομάδα ΠΑΖΛ» , αποτελούμενη από εθελοντές οι οποίοι γνωρίστηκαν μέσα από αυτή την προσπάθεια.

Επισημαίνουμε ότι το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί μετά την παράδοση του υλικού σε εταιρεία ανακύκλωσης, θα χρησιμοποιηθεί για να καλύψει ανάγκες που θα μας υποδείξουν από το Σύλλογο «Φλόγα».

Στην δράση αυτή συγκεντρώνουμε:
ΠΛΑΣΤΙΚΑ καπάκια από μπουκάλια κάθε είδους 
(νερού, αναψυκτικών, χυμών, απορρυπαντικών κ.α. )
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ καπάκια ( αναψυκτικών, μπύρας κ.α. )
ΚΟΥΤΑΚΙΑ αλουμινίου ( αναψυκτικών, μπύρας κ.α.)


Επισημαίνουμε ότι ο σύλλογος «ΦΛΟΓΑ» 
ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΛΙΚΟ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ και ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.

Συνεχίζουμε!!! Για την «ΦΛΟΓΑ» της καρδιάς μας!!

Στοιχεία Επικοινωνίας
Email: pazl.info@gmail.com
https://www.facebook.com/groups/604818712927727/