ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΟΙ EΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒAΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ", ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Κυριακή 27 Απριλίου 2014
Ώρα:10.00-14.00
Η “Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Πάτρας”, στα πλαίσια της 2ης Πανελλαδικής Δράσης για Μαιευτήρια φιλικά προς Μητέρες και Βρέφη με τίτλο "Δίνω ζωή! Δώστε μου τη γέννα που αξίζω.", διοργανώνει Ημερίδα, με θέμα «Οι επιπτώσεις των παρεμβάσεων κατά τον τοκετό και τον θηλασμό».
Ο παιδίατρος κ. Δρ. Αδαμίδης Δημήτριος (διευθυντής Παιδιατρικής του Γ.Ν. Ξάνθης) θα μιλήσει για τις επιπτώσεις στη σωματική υγεία του βρέφους από τις παρεμβάσεις στον τοκετό και τον θηλασμό.

 Ο μαιευτήρας-γυναικολόγος κ. Δρ. Παπαδόπουλος Λεωνίδας (μαιευτήριο Λητώ) θα μιλήσει για τις επιπτώσεις στη σωματική υγεία της μητέρας από τις παρεμβάσεις στον τοκετό και τον θηλασμό. 

Και τέλος η Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια κ. Συμεωνίδου Αντιγόνη θα μας μιλήσει για τις επιπτώσεις στην ψυχική υγεία της μητέρας και του παιδιού από τις παρεμβάσεις στον τοκετό και τον θηλασμό.
 
Σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση των εγκύων αλλά και της πολιτείας, για την αναγκαιότητα πιστοποίησης όλων των μαιευτηρίων ως φιλικά προς τις μητέρες και τα βρέφη, της γέννας με σεβασμό προς την επίτοκο και της έναρξης του θηλασμού από την πρώτη στιγμή.
 
Η δράση είναι μια πρωτοβουλία του Πανελλαδικού Εθελοντικού Δικτύου Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας με την συνεργασία του Ελληνικού Δικτύου για τον Σεβασμό στην Γέννα ENCA Hellas και την υποστήριξη του Δικτύου για την Βρεφική Διατροφή IBFAN.
 

facebook

Επικοινωνία:
patrasbfmums@hotmail.gr
https://www.facebook.com/groups/302821203112268/ Μέγαρο Λόγου και Τέχνης Πάτρας Πλατεία Γεωργίου 13-19