ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ''ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ''



Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 και ώρα 10:30 π.μ.|Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Το Δίκτυο των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:


Κοινωνική Επιχειρηματικότητα:
''Μια πρόκληση για όλους"

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 στις 10:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γραφείου (Αμαλίας 8, Σύνταγμα).


Χαιρετισμούς θα απευθύνουν εκπρόσωπος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, ο Αντώνης Καϊλής, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και ο Άρης Περουλάκης, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας, Εταιρικών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Δικτύων της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Το λόγο θα λάβουν ο Λέανδρος-Σωκράτης Ρακιτζής, Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, ο Στέφανος Κομνηνός, Γενικός Γραμματέας Εμπορίου του Υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ο Ιωάννης Νασιούλας, Εμπειρογνώμονας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθώς και εκπρόσωπος από το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η επίκαιρη και χρήσιμη ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις, την πορεία των κοινωνικών επιχειρήσεων, το παρόν και το μέλλον του θεσμού στην Ελλάδα και την ΕΕ, καθώς και θεσμικά ζητήματα αναφορικά με την σύσφιξη των Κοιν.Σ.Επ. σε πανελλήνιο επίπεδο για την ενδυνάμωση του κλάδου μας και την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Ιγνατίου.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό.