ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ

 ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
Κυριακή 06 Απριλίου 2014/Ώρα:12.00-15.00 
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

 Το Κέντρο Οπτικοακουστικής Παιδείας ΚΑΡΠΟΣ και το Βρετανικό Συμβούλιο συνδιοργανώνουν ένα μοναδικό, διαδραστικό εργαστήριο εικόνας και ήχου με τον Mark Reid, Διευθυντή Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Bρετανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου - British Film Institute (BFI).Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τους διαφορετικούς τρόπους "ανάγνωσης" μιας ταινίας.



Με αφορμή μια ταινία μικρού μήκους του Abbas Kiarostami,  θα γίνει ένα βιωματικό εργαστήρι στα αγγλικά και ελληνικά, στο οποίο το κοινό θα έχει την δυνατότητα να επεξεργαστεί διαφορετικούς τρόπους αφήγησης μέσω της γλώσσας του Κινηματογράφου και της Λογοτεχνίας.



Σκοπός είναι η επιμόρφωση στην καθοδήγηση ομάδων παιδιών και νέων που επιθυμούν να εκφραστούν με εικόνες και ήχους, μέσα από την δημιουργική χρήση των Νέων Μέσων και την σύνδεση άλλων γνωστικών πεδίων με την οπτικοακουστική έκφραση.

 
Το εργαστήρι απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, κινηματογραφιστές, εκπαιδευτές στα οπτικοακουστικά, καθώς και εμψυχωτές σε ομάδες ενηλίκων κάθε ηλικίας.






Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες:

Βρετανικό Συμβούλιο: 210 3692342

Καρπός: 210 6850445, 6949404003, info@karposontheweb.org










Ταινιοθήκη της Ελλάδος
Ιερά Οδός 48

 Ο Καρπός, εξιδικεύεται στη μεθοδολογία διδασκαλίας της γλώσσας της εικόνας και του κινηματογράφου και υλοποιεί βιωματικά εργαστήρια για παιδιά από την προσχολική ηλικία μέχρι και ενήλικες κάθε επαγλματικής κατεύθυνσης.





To Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου – British Film Institute (BFI) ιδρύθηκε το 1933 με σκοπό να προάγει τον κινηματογράφο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα οπτικοακουστικά αρχεία στον κόσμο και υποστηρίζει καινοτόμες δράσεις που συμβάλλουν στην παραγωγή και ανάδειξη της κινηματογραφικής δημιουργίας.