ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Σάββατο 12 Απριλίου 2014
Με  εκδηλώσεις για παιδικό και ενήλικο κοινό προετοιμάζεται η πόλη μας να γιορτάσει το Πάσχα 12 Απριλίου- Σάββατο του Λαζάρου, ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης  οργανώνει πρωινές και βραδινές εκδηλώσεις με θέατρο, μουσική και εργαστήρια για παιδιά.

 
Το πρωϊνό του Σαββάτου είναι αφιερωμένο  στα παιδιά.  Στην παραλία της Βάρκιζας, στις 11:00, η ομάδα «Αστροναύτες» θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση, “Μίλα, Μήλα Μαγικά”. Το έργο είναι ένα παραμύθι, που φωτίζει τις σύγχρονες αγωνίες  των παιδιών και την ανάγκη τους για επικοινωνία, μέσα από τις περιπέτειες του αφελή ήρωα Μπόμπο, ο οποίος  παρέα με το φεγγάρι ψάχνει να βρει γιατί ο κόσμος σταμάτησε να γυρνά. Σκοτεινά βουνά, σιωπηλές θάλασσες, αινιγματικοί ξένοι,  περίεργα ζώακαι πολλές, πολλές περιπέτειες θα συναντήσει στις περιπλανήσεις του μέχρι να βρει το μυστικό, που θα κάνει τον κόσμο να αρχίσει ξανά να γυρίζει.
  Στις 12:00οι συνεργάτες του Θεάτρου Φούρνος περιμένουν τους μικρούς μας  φίλους για θεατρικά παιχνίδια, βασισμένα σε πασχαλινά έθιμα του τόπου μας., ενώ ένα εργαστήρι  κατασκευής θα έχει στηθεί εκεί, με πολλά υλικά και φαντασία για να φτιάξουν  τα παιδιά την πασχαλινή λαμπάδα τους.
 
Το βράδυ,  στις 20:00 , σας περιμένουμε  στην Αίθουσα Ιωνία, (πλησίον Δημαρχείου Βούλας) να ταξιδέψουμε μουσικά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με τον Όμιλο Ελληνικών Τεχνών. Εικοσιπέντε χορωδοί και μονωδοί επί σκηνής, συνοδεία 5μελούς ορχήστρας θα ερμηνεύσουν παραδοσιακά τραγούδια, λαζαρίτικα, της Τεσσαρακοστής, της Μ. Εβδομάδας, του Πάσχα, του Αγ. Γεωργίου, της άνοιξης, της εξόδου του Μεσολογγίου και της μνήμης του Γρηγορίου του Ε”. Στη συναυλία παραδοσιακής μουσικής θα συμμετέχει και το Ηπειρώτικο συγκρότημα του Ομίλου με πολυφωνικά τραγούδια.