ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: Η ΒΙΑ ΣΗΜΕΡΑ



Σάββατο 12 Απριλίου 2014 και ώρα 9:00 π.μ.|Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Πώς αναγνωρίζουμε την ύπαρξη βίας; Μπορούμε να κάνουμε κάτι; Πώς αμυνόμαστε;
Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EIRENE για τη διάδοση της διαμεσολάβησης, το ΕλλΚΔΔ σε συνεργασία με τη διεθνή οργάνωση ΜΒΒΙ διοργανώνουν το Σάββατο 12 Απριλίου και ώρα 9:00 π.μ. ημερίδα με θέμα:

"Η βία σήμερα"


Η ημερίδα είναι ανοιχτή προς όλους και δεν παρουσιάζει την κλασική μορφή οργάνωσης βασισμένης σε εισηγήσεις ειδικών, αλλά βασίζεται κυρίως στη διάδραση με τους συμμετέχοντες. Θα οργανωθούν υποομάδες εργασίας ανάλογα με τη θεματική ενδιαφέροντος των συμμετεχόντων, οι οποίοι αφού επιλέξουν μεταξύ των θεματικών, θα συζητήσουν σε στρογγυλή τράπεζα και θα εξάγουν από κοινού πορίσματα επί των αναλυόμενων θεματικών.

1. Η βία στη γειτονιά
2. Η βία στον εργασιακό χώρο                     lets discuss             
3. Η βία στο σχολείο
4. Βία και μετανάστευση


Σημειώνουμε ότι η ημερίδα έχει ως στόχο να συγκεντρώσει όσα περισσότερα άτομα γίνεται από όλους τους χώρους, ώστε να δοθεί η ευκαιρία ενός ουσιαστικού διαλόγου, ακόμη και μεταξύ φαινομενικά στοχοποιημένων κοινωνικά ομάδων.
Για δηλώσεις συμμετοχής, αποστείλατε συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής στο info@hellenic-mediation.gr. Για πληροφορίες, απευθυνθείτε στο Κέντρο μας στο 210-3620274. Σας περιμένουμε όλους!

(Μετά από επικοινωνία που είχαμε με το φορέα διοργάνωσης ενημερωθήκαμε ότι μπορούν να γίνουν δεκτές κάποιες αιτήσεις ακόμη. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ημερίδα καλούνται να αποστείλουν τις αιτήσεις τους το συντομότερο δυνατό).